Vanuatu Highlights

10-daagse vlucht/hotelrondreis door de eilandenwereld van Vanuatu(ID: 10604)

Over de reis

Ontdek tijdens deze reis de onbekende cultuur, rituelen, gebruiken en grandioze natuur en maak kennis met Efate, Tanna en Santo.

In een oogopslag

  • 10 dagen van Efate naar Santo
  • excursies met Engelstalige reisleiding
  • actieve Yasur vulkaan
  • ontbijt en 3x lunch
Vanaf € 3.958 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Port Vila.

Aankomst in Port Vila, de hoofdstad van Vanuatu, op het kosmopolitische hoofdeiland Efate. Transfer naar uw hotel. De rest van de dag vrij.

Overnachting: 3 overnachtingen: Fatumaru Lodge Studio.

Dag 2: Efate (O/L).

Na het ontbijt begint uw eilandtour. U bezoekt verschillende dorpen en heeft de mogelijkheid om te zwemmen in de Blue Hole. Lunch in een lokaal restaurant. U bezoekt een museum over de Tweede Wereldoorlog en maakt een stop bij Havannah Harbour.

Dag 3: Moso Island (O/L).

Transfer naar Port Havannah en zeiltocht naar Moso Island. Picknicklunch aan het strand en mogelijkheid om er te snorkelen.

Dag 4: Port Vila - Tanna (O).

Vlucht van Port Vila naar Tanna. Tanna is een nog ongerept eiland en zijn bewoners begroeten u in lokale klederdracht. De excursie naar Yasur, een van de actieve vulkanen van het eiland, zal veel indruk op u maken.

Overnachting: 3 overnachtingen: White Grass Ocean Resort Standard Bungalow.

Dag 5: Tanna (O).

Deze halve dagexcursie brengt u naar het regenwoud, naar een traditioneel dorp. Beleef het dagelijkse leven dat hier nog steeds hetzelfde is als 100 jaar geleden. Maak ook kennis met de lokale ambachten.

Dag 6: Tanna (O).

De optionele "Waterval & Surfen" trip biedt u de gelegenheid om onder een 40 m hoge waterval en in zee te zwemmen. Bovendien krijgt u een surfplank ter beschikking om de golven te verkennen en daarna picknickt u op een zwart strand.

Dag 7: Tanna - Santo (O).

Via Port Vila vliegt u naar Santo, de korte naam voor het eiland ´Espiritu Santo´. Transfer naar uw hotel.

Overnachting: 3 overnachtingen: Barrier Beach Resort.

Dag 8: Champagne Beach & Blue Hole (O/L).

Champagne Beach ligt aan de noordoostkust van het eiland. Bezoek de Blue Holes met uniek turkooisblauw water en koralen. Geniet verder van dit unieke strand en het snorkelen. Lunch bij Lonnoc Beach.

Dag 9: Santo (O).

Vrije dag. Aan het strand van uw accommodatie kunt u heerlijk ontspannen en terugdenken aan de avonturen van de voorbije dagen. We raden een halve dagexcursie aan naar het dorp Lewenton, waar vrouwen muziek uit het water lokken en mannen een krijgsdans doen (optioneel).

Dag 10: Santo (O).

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven en individuele doorreis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

10604

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • rondreis van Efate naar Espiritu Santo, binnenlandse vluchten, excursies met Engelstalige reisleiding, transfers, 9 overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch/picknick).

Exclusief

  • eventuele lokale kosten, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.