Excursies

Op alle eilanden van Vanuatu kunnen de bezienswaardigheden bezocht worden door deel te nemen aan excursies. Wij kunnen deze voor u reserveren, maar u kunt dit doorgaans ook gemakkelijk zelf ter plaatse regelen.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt terplekke een hoop geregel..

Een selectie van excursies in Vanuatu:

Land diving Pentecoste| Excursies Vanuatu

Pentecoste Nagol

Dagexcursie naar Pentecost vanaf Espiritu Santo

Dagexcursie naar Pentecost om het Nagol ritueel te bewonderen. De luchtduikers maken een dodensprong van een 30 m hoge stelling waarbij hun voeten gebonden zijn aan boomlianen. Slechts een paar centimeter boven de grond worden ze weer omhoog getrokken. Dit is een dankritueel voor een rijke oogst.

Yasur Vulkaan | Excursies Vanuatu

Yasur Vulkaan

Dagexcursie naar de Yasur Vulkaan

Yasur Vulkaan is een dagexcursie op Tanna. Beklim de Yasur vulkaan en zie binnenin de krater de kolkende lava. Bekijk de excursie bij Pacific Island Travel!

Dorp Lowinio ©KIRKLAND

Dorp Lowinio

Halve dagexcursie van/naar Tanna

Een bezoek aan een dorp op Tanna is een cultureel hoogtepunt! Ga naar onze website voor meer informatie.