Interislander Ferry

Interislander Ferry tussen Noorder- en Zuidereiland

De oversteek van de Cook Strait met de Interislander Ferry is één van de mooiste ferryovertochten ter wereld.De ferryovertocht tussen het Noorder- en Zuidereiland duurt ca. 3 uur. De Cook Strait en de Marlborough Sounds bieden een adembenemend panorama.We raden aan uw ferryverbinding zo vroeg mogelijk te boeken, eventueel samen met uw voertuig en vooral in het hoogseizoen. Ter plaatse kunt u uw ferryverbinding probleemloos omboeken (onder voorbehoud van beschikbaarheid).Bij check-in moet u als passagier zonder voertuig min. 45 minuten voor vertrek aanwezig zijn en met voertuig min. 60 minuten voor vertrek. Op vertoon van uw voucher ontvangt u uw ferryticket. De bagage (30 kg per persoon) moet ingecheckt worden.

Tips:

  • Boek Premium Plus Lounge (als Business Lounge op een luchthaven) en geniet van comfortabele stoelen en gratis snacks en drankjes.
  • Op de Kaitaki ferry kunt u tegen een toeslag een kajuit boeken (ideaal voor wie extra rust wenst).

Ferry timetable

Afvaartijden vanaf Wellington
Dagelijks om 9:00 uur, 14:45 uur, 17:00 uur, 20:30 uur, 03:30 uur.

Afvaartijden vanaf Picton
Dagelijks om 09:05 uur, 10:45 uur, 14:15 uur, 18:45 uur en 22:15 uur.

Veerboten

Interislander heeft 3 schepen varen tussen Wellington en Picton. De Arahura, Aratere en de Kaitaki bieden allen hetzelfde comfort:

* Entertainment
* Restaurant
* Bar
* Winkeltje
* Wifi internet
* Kajuit op de Kaitaki

Terminals

De terminal vindt u in Aorea Quay en is geopend van 06.30-18.15 uur. Openingstijden zijn afhankelijk van de ferry. Deze terminal in Wellington heeft verschillende faciliteiten waaronder een cafe, kiosk, toiletten, accommodationboard, taxi-standplaats en verschillende autoverhuurmaatschappijen

De terminal in Picton is geopend van 08.00-20.00 uur op maandag t/m zaterdag en op zondag van 08.00-23.00 uur. Openingstijden zijn afhankelijk van de ferry. De terminal heeft verschillende faciliteiten waaronder een cafe, kiosk, toiletten, accommodationboard, taxi-standplaats, een watertaxi-opstap, Coastal Pacific Train station en verschillende autoverhuurmaatschappijen 

Voorwaarden en belangrijke informatie

Voor de actuele voorwaarden en belangrijke informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het reserveren van de InterIslander Ferry.

Interislander Ferry

De oversteek van de Cook Strait met de Interislander Ferry is een van de mooiste ferryovertochten ter wereld. Klik hier voor meer informatie.