Island hopping & bultruggen

Rondreizen(ID: 63305)

Over de reis

Een ontmoeting met gigantische walvissen behoort tot de grootste natuurwonderen ter wereld. Benut de unieke gelegenheid om te zwemmen met deze machtige dieren. Aan boord wordt u begeleid door een mariene bioloog.

In een oogopslag

  • 8 dagen van/naar Tongatapu incl. vluchten
  • actieve vakantie & ontspanning aan het strand
  • bewonder bultruggen van dichtbij! (juli-oktober)
  • halfpension op Haapai
Vanaf € 2.792 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Tongatapu (D).

Aankomst in Tongatapu, het hoofdeiland van de Tonga archipel. Afhankelijk van de vliegtijden vliegt u vandaag verder naar Ha’apai, ofwel overnacht u in de Seaview Lodge in Nukualofa. Als u vandaag verder vliegt, dan wordt u op Ha’apai verwelkomd en naar het Sandy Beach Resort gebracht.

Overnachting: 6 overnachtingen: Sandy Beach Resort Bungalow.

Dag 2: Sandy Beach Resort (O/D).

Vandaag kunt u zeker ontspannen, maar hier vindt u als het ware een sport-mekka. De voortdurende passaatwinden garanderen goede omstandigheden om te kiteboarden. Trek uw vinnen en duikbril aan en ga snorkelen! Koralen, roggen, luipaardhaaien, nemo’s, en nog heel wat andere vissoorten bewonen de rustige lagune. Duiken, stand-up paddling, vissen en paardrijden zijn mogelijk tegen toeslag. Kajakken, snorkelen en ontspannen zijn kosteloos.

Dag 3: zwemmen met walvissen (O/L/D).

Gedurende vier dagen maakt u dagexcursies naar de bultruggen (lunch inbegrepen). U heeft de gelegenheid om met de zachte reuzen van de zee te zwemmen en te duiken (op aanvraag). Wanneer precies, wordt ter plaatse vastgelegd. De excursies vinden plaats in kleine groep en met ervaren gidsen. Wat vaststaat, is dat u een onvergetelijk avontuur tegemoet gaat!

Dag 4: Sandy Beach Resort/Pangai (O/L).

Er staan gratis fietsen ter beschikking. Maak een excursie naar Pangai, het grootste dorp van het eiland. Drink koffie, geniet van een lunch, en maak een gezellig praatje met de locals.

Dag 5: Sandy Beach Resort.

Eventueel staat er vandaag een excursie naar de walvissen gepland. In het andere geval kunt u vandaag heerlijk niks doen!

Dag 6: Sandy Beach Resort.

Ook een excursie naar het onbewoonde buureiland Nukunamu loont de moeite. Op zondag raden we een bezoek aan de kerk aan.

Dag 7: Ha’apai - Nukualofa (O).

Vandaag moet u afscheid nemen van de eilanden. Terugvlucht naar Tongatapu en transfer naar uw hotel, of, afhankelijk van de vliegtijden, individuele doorreis.

Overnachting: Overnachting: Seaview Lodge Standard Room.

Dag 8: Nukualofa (O).

Transfer naar de luchthaven en individuele doorreis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

63305

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vluchten van/naar Tongatapu met Lulutai Airlines, 4 excursies naar de walvissen met Engelstalige begeleiding, transfers, 7 overnachtingen, maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner).

Exclusief

  • internationale vluchten, drankjes, persoonlijke uitgaven en optionele activiteiten.

Opmerking

Geen vlucht mogelijk op zondag. Uw reisprogramma wordt dan aangepast.