Sandy Beach Resort

Droomligging aan het strand, relaxte sfeer. (ID: 1624)

Ligging

in het noorden van Ha’apai – op het eiland Foa – in een voormalige kokosnoot-plantage en op slechts enkele stappen van het strand, waar u kunt zwemmen en snorkelen. De weinige mensen die hier wonen, leven eenvoudig en zijn extreem vriendelijk. Tijdens de 15-minuten durende transfer naar het resort komt u langs typisch Polynesische dorpen.

Accommodatie

Het complex werd samen met de dorpelingen gebouwd. Uw bungalow kijkt uit op zee en de vulkaan Kao. In het restaurant, direct aan het strand, serveert men vooral vers gevangen vis. Probeer absoluut een kokosnoot-cocktail, dé specialiteit van het huis. Inbegrepen activiteiten: snorkelen, kajakken, fietsen, paardrijden, wandelingen, een kerkbezoek op zondag, bibliotheek. Paardrijden, duiken, kitesurfen, bootexcursies en zwemmen met walvissen zijn tegen betaling.

Kamers

de 12 ruime fales of bungalows kijken uit op de Pacific, hebben een eigen terras met ligstoelen, plafondventilator, koffie-/theefaciliteiten en koelkast. Geen tv en geen gemotoriseerde watersporten. Gratis internet.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/halfpension.
Kinderen: welkom (in Family Bungalow opklapbed op aanvraag).
Special: Whale Watching: van eind juli tot begin oktober kunt u bultruggen spotten voor het resort. Excursies met zwemmen met walvissen worden aangeboden. Vroegtijdig uw hotel reserveren.