Eilanden Tonga

Ontdek de verschillende eilanden

Tonga Kids | rondreis Tonga

Eua

Prachtig en ongerept

Eua Island is ruig heuvelachtig eiland, het hoogste punt is 330 meter. Het eiland is nog nauwelijks ontdekt door toeristen, het zijn vooral wandelaars en natuurliefhebbers die hier komen. Er zijn geen hotels op het eiland maar uitsluitend een paar kleine guesthouses.

Ha'apai divers at matafonua | vakantie Tonga

Haapai

Paradijs voor duikers en snorkelaars

Ha'apai bestaat uit paradijselijke atol-eilanden, met verlaten witte zandstranden, turquoise lagunes vol tropische vissen. In de verte heeft u zicht op steil oprijzende vulkanen, waar u rook uit ziet oprijzen.

Ha'atufu Beach Tongatapu | vakantie Tonga

Tongatapu

Het hoofdeiland van Tonga

Tongatapu is vanuit cultureel en historisch perspectief een interessant eiland, vanwege een groot aantal historische plaatsen en culturele manifestaties. Op Tongatapu zetelt al eeuwenlang het koningshuis van Tonga.

Vavau  kids | vakantie Tonga

Vavau

Één van de mooiste duikplekken ter wereld

Vanaf de koraalriffen zwemt u donkere grotten binnen, waar Vava'u beroemd om is. Het voedselrijke water brengt leven naar de koraalriffen voor de kust van de Vava'u eilanden. Er zijn maar drie landen ter wereld waar u met walvissen kunt zwemmen, Tonga is er één van. De dieren zijn enorm, maar ze zijn ongevaarlijk.