Hotels

Cosmo Hotel Hong Kong | Vakantie Amerika

Cosmo Hotel Hong Kong

Comfortabel 4* hotel

Het Cosmo Hotel Hong Kong ligt in het centrum van Hongkong Island, op loopafstand van Queen Elizabeth Stadium en Racebaan Happy Valley. In de buurt van Causeway Bay Shopping Plaza.

Eaton Hotel Kowloon | Vakantie Hong Kong

Eaton Hotel Kowloon

Modern 4* hotel

Het hotel ligt centraal gelegen aan Nathan Road, op enkele minuten lopen van het metrostation Jordan. Verschillende winkels, Temple Street en de Jade Markt in de directe omgeving.

Harbour Grand Hong Kong | Vakantie Hong Kong

Harbour Grand Hong Kong

Luxe 5* hotel

In het midden van Hong Kong Island aan Causeway Bay met een fraai uitzicht op de beroemde haven, Kowloon en Central District. Het metrostation Fortshill ligt op slechts enkele minuten lopen.

Harbour Grand Kowloon | Vakantie Hong Kong

Harbour Grand Kowloon

Luxueus 5* hotel

Luxe hotel met unieke locatie aan het waterfront van Hunghom Bay op Kowloon met uitzicht op Hong Kong Island. Direct gelegen aan de aanlegplaats North Point Ferry. Winkelmogelijkheden (Whampoa Gardens) op loopafstand.

Harbour Plaza Metropolis Hotel | Vakantie Hong Kong

Harbour Plaza Metropolis Hotel

Comfortabel 4* hotel

Het Harbour Plaza Metropolis Hotel is gelegen tegenover het Kowloon Kanton station. Gratis shuttlebus naar het Tsim Sha Tsui stadsgedeelte in Kowloon.

Metropark Hotel Kowloon | Vakantie Hong Kong

Metropark Hotel Kowloon

Rustig gelegen 4* hotel

Rustig gelegen hotel in Kowloon, vlakbij Nathan Road in het Mongkok district. Restaurants en winkels liggen in de directe omgeving, het metrostation Mongkok op 10 minuten. Gratis shuttle bus naar het Mongkok district en Tsimshatsui.

Royal View Hotel | Vakantie Hong Kong

Royal View Hotel

4* Airport hotel

Het Royal View Hotel ligt aan het water en tussen de luchthaven en de stad in. Vanuit het Royal View Hotel is het slechts 20 minuten rijden naar een aantal belangrijke locaties, de Asia World Expo, Hong Kong Disneyland en Tsim Sha Tsui.

The Kimberley Hotel | Vakantie Hong Kong

The Kimberley Hotel

Centraal gelegen 4* hotel

Het hotel ligt aan Kimberley Road in het centrum van Tsim Shai Tsui, het winkelhart van Kowloon. De loopafstand naar de Star Ferry is circa 15 minuten. Nathan Road en de metro liggen op korte afstand.

Stanford Hillview Hotel

Geliefd lifestyle hotel met centrale ligging. Klik hier voor meer informatie over deze accommodatie.