Marina Bay Sands Hotel

Modern en groot luxehotel met een van de meest begeerde hotelzwembaden ter wereld: hoog boven de daken van de miljoenenstad. (ID: 76664)

Ligging

het moderne hotel ligt aan Marina Bay in het centrum van Singapore. Er zijn verschillende bushaltes, MRT- stations & een watertaxi, een eigen promenade, vele restaurants en winkels in de buurt.

Accommodatie

In het complex met 3 imposante torens zijn een hotel, casino, seminariecentrum, expositieruimte, theater, musea, winkelcentrum, 6 restaurants evenals andere eetgelegenheden gevestigd. Bijzonder spectaculair is het Sands Skypark, bovenop de 3 torens, in de vorm van een schip. Er is een enorme ´infinity pool´, tuinen, restaurants, nachtclubs en een sensationeel uitzicht over Singapore. Het hotel beschikt ook over het Banyan Tree Fitness Center & Spa, wifi en 24/7 roomservice.

Kamers

de 2.561 kamers zijn modern, innovatief en comfortabel ingericht. De ruime deluxe kamers bevinden zich in toren 3 en beschikken over een bad, douche/wc, haardroger, airco, tv, telefoon, wifi, koffie-/theefaciliteiten, strijkijzer/-plank en kluisje.