Sydney Selfdrive

5-daagse selfdrive Sydney

Selfdrive route voor autohuur en camperhuur in Australië

Deze 5-daagse selfdrive route voert door de omgeving van de Blue Mountains, daarna vervolgt u de kust naar het noorden en bezoekt u het wijngebied Hunter Valley. Op de laatste dag kunt u via Port Stephens weer terugrijden naar de Blue Mountains (105 km / 1hr 37min).
U haalt uw huurauto op in de Blue Mountains en heeft de middag om de Three Sisters te zien, in Katoomba, en met de kabelbaan af te dalen in de vallei voor een korte wandeling.

Op de 2e dag kunt u bijvoorbeeld een wandeltocht door de vallei van de Blue Mountains maken.

3e dag: Blue Mountains - Hunter Valley (263 km / 3hr 45min)
U rijdt door de bergen naar Hunter Valley, waar u bij de wijngaarden de lokale wijnen kunt proeven. U verblijft 2 nachten in het Hunter Valley Resort bij Polkobin en heeft volop de tijd om de diverse wijngaarden te bezoeken en evt. het Barrington Tops National Park te verkennen. Geniet 's avonds van de gastronomische kunsten waar Hunter Valley bekend om staat.

U kunt op de 4e dag een wandeltocht, fietstocht of excursie door Hunter Valley maken.

5e dag: Hunter Valley - Port Stephens

Deze dag kunt u Port Stephens bezoeken (net ten noorden van Newcastle) en daarna - aan het eind van de middag - volgt de Pacific Highway langs de prachtige kust naar huurauto of een camper. Op alle genoemde overnachtingsplekken zijn zowel Port Stephens.Het beste kunt hiertoe even een offerte aanvragen, die maken we gratis en vrijblijvend en heeft u snel een idee van de mogelijkheden.

Routekaart

De routekaart geeft een overzicht van de route die u volgt tijdens deze selfdrive route in Australië. U kunt de kaart vergroten door op de kaart te dubbelklikken. Tevens ziet u dan een door GoogleMaps gegenereerd routeschema, dat een indicatie geeft van te volgen wegen, afstanden en rijtijden.