Natuurparadijs Stewart Island

(ID: 404)

Over de reis

Stewart Island ligt ca. 25 km ten zuiden van het Zuidereiland. Het is het best bewaarde geheim van Nieuw-Zeeland. Door de geïsoleerde ligging is het een ongerept natuurparadijs met regenwoud, doorkliefde kustlandschappen en zandduinen. U kunt kiezen tussen een hotel (Bay Motel) of een lodge (Stewart Island Lodge).

In een oogopslag

  • natuurparadijs
  • excursies inbegrepen
  • gekwalificeerde gidsen
Vanaf € 361 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Bluff - Stewart Island.

Met de ferry maakt u de overtocht naar Stewart Island. De rest van de dag bent u vrij voor een verkenning van het eiland. Een bezoek aan de lokale pub mag zeker niet ontbreken!

Overnachting: 2 overnachtingen in de accommodatie van uw keuze.

Dag 2: Stewart Island (O).

Om 11.00 uur neemt u deel aan een 2 uur durende begeleide eilandrondrit. Om ca. 13.00 uur gaat u met de boot naar het beschermde vogeleiland Ulva Island. Hier ontdekt u tijdens een wandeling in het regenwoud en langs het strand de rijke vogelwereld.

Dag 3: Stewart Island - Bluff (O).

Na het ontbijt heeft u nog even vrije tijd. Aansluitend transfer en ferry naar het vasteland.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

404

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • ferry overtocht Bluff-Stewart Island-Bluff (voetpassagiers), 2 overnachtingen in de accommodatie van uw keuze, 2x ontbijt, eilandrondrit Village & Bays, halve dagexcursie per boot naar Ulva Island incl. wandeling op het eiland, Engelstalige reisleiding.

Exclusief

  • overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Stewart Island Lodge is gesloten van juni tot augustus.