Mangaia

Informatie, excursies en accommodaties(ID: 61355)

Over de reis

Mangaia is een vulkanische atol, omgeven door een tot 60 m diep en rond koraalrif. In het binnenland vindt u moerassen en een vruchtbare vulkanische bodem. Voor een betere bereikbaarheid werd door de inwoners een pad in de rotsen gemaakt. Op Mangaia kunt u een aantal grotten verkennen. Bij Lake Tiriara, het grootste kratermeer van de Cook Eilanden, werden langs de oevers platformen gebouwd. Op Mangaia leeft bovendien de zeldzame ijsvogel, die zich uitsluitend voedt met spinnen, insecten en hagedissen. Een bijzonder souvenir is ongetwijfeld een halsketting gemaakt van Pupu, een kleine gele slak die enkel tevoorschijn komt na de regen en zeer waardevol is.

In een oogopslag

  • 4 of 3 dagen van/naar Rarotonga incl. eilandvluchten
  • inclusief ontbijt en diner
  • Engelstalige reisleiding
  • hoogtepunt: ontdek een veelzijdig eiland
Vanaf € 560 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Rarotonga - Mangaia (D), start om 09.00 u.

Met Air Rarotonga vliegt u in 45 minuten naar Mangaia, het tweede grootste eiland van de Cooks. Transfer van de luchthaven naar uw accommodatie.

Overnachting: 3 overnachtingen: Babe’s Place (STD) of Mangaia Villas (SUP).

Dag 2: Mangaia (O/L/D).

Vandaag maakt u een eerste dagexcursie op dit onbekende eiland. Mangaia heeft vele verrassingen in petto. Slechts weinig bezoekers kunnen deze ervaring met u delen: een ongerepte en exclusieve Zuidzee!

Dag 3: Mangaia (O/D).

Tijdens een andere excursie maakt u kennis met de grotten, de meest spectaculaire natuurlijke trekpleisters van Mangaia. Als alternatief kunt u ook vissen. Ervaar het eenvoudige leven op dit authentieke, Polynesische eiland!

Dag 4: Mangaia - Rarotonga (O), einde om 10.40 u.

Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Rarotonga.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

61355

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vlucht van/naar Rarotonga met Air Rarotonga, tour met 4x4-voertuig met Engelstalige reisleiding, transfers, 3 of 2 overnachtingen volgens gekozen categorie (standard of superior), maaltijden zoals vermeld (O=ontbijt, L=lunch, D=diner).

Exclusief

  • optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Bij aankomst op maandag of woensdag bieden wij u hetzelfde pakket aan, verminderd met 2 nachten.