Rondreis in de Cook Eilanden

Leuke tours en excursies!

U kunt uw reis naar Cook Eilanden uitbreiden met excursies, tours en rondreizen. Bij de meerdaagse tours wordt u opgehaald van en teruggebracht naar uw hotel.

Naast de meerdaagse tours en rondreizen bieden we ook individuele rondreizen aan o.b.v. hotels en transfers. U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen om wat concreter op uw reisplan in te gaan.

Rarotonga | rondreis Cook Eilanden

Cook Island Triangle 13 Dagen

13 dagen van/naar Rarotonga

De Cook Islands zijn zeer geschikt voor Island Hopping. Vlieg van het tropische eiland Rarotonga naar Aitutaki en Atiu. Neem een duik in de turkooisblauwe lagune van Aitutaki, verken de grotten en de vogelsoorten op het nog ongerepte eiland Atiu.

Mangaia | rondreis Cook Eilanden

Mangaia Tour 4 Dagen

4 dagen van/naar Rarotonga

Mangaia is een vulkanisch atol, omgeven door een tot 60 m diep en rond koraalrif. In het binnenland vindt u moerassen en een vruchtbare vulkanische bodem. In Mangaia kunt u een aantal grotten verkennen.

Rarotonga | vakantie Cook Eilanden

Rarotonga Aitutaki Magic 9 Dagen

9 dagen van/naar Rarotonga

Ontdek het tropische eiland Rarotonga met zijn vriendelijke inwoners en de atol Aitutaki met zijn turkooisblauwe lagune. Een ideale combinatie voor een onvergetelijk verblijf.

Excursies in de Cook Eilanden

Pa's Cross Island Trek

Pa's Cross Island Trek

Een persoonlijke eco-excursie met een local

Een leuke maar vooral persoonlijke ervaring om het ecosysteem en de Polynesische natuur van Rarotonga te ontdekken. Pa, een vrolijke en échte Cook Islander, neemt u mee op pad!

Anatakitaki Caves

Anatakitaki Caves

Halve dagexcursie van/naar hotel op Atiu

U rijdt door de weelderige en groene natuur naar de Anatakitaki Caves, de thuisbasis van de endemische Kopeka. Vergeet uw stevige schoenen niet!

One Foot Island Cruise | vakantie Cook Eilanden

One Foot Island Cruise

Dagexcursie van/naar Aitutaki

Aan boord van de 'Lagoon Lova' verkent u de kristalheldere lagune van Aitutaki. Op One Foot Island kunt u genieten van de rustige sfeer op het eiland, zwemmen, snorkelen, zonnebaden en een barbecue met lokale vruchten.

Storytellers Eco Cycle Tour | Excursie Cook Eilanden

Bike Tour Storytellers

Halve dagexcursie van/naar Rarotonga

Fietstocht met verschillende stops. Luister naar de legendes en krijg hierdoor meer inzicht in de cultuur van de Cook Island Maori’s.

Aitutaki | vakantie Cook Eilanden

Dagexcursie Aitutaki

Excursie van/naar Rarotonga

Na een vlucht van ca. 1 uur bereikt u de adembenemende lagune van Aitutaki. De tour is inclusief een cruise in de lagune evenals een lunch en een excursie naar One Foot Island.

Atiu strand | Rondreis Cook Eilanden

Eilandtour Atiu

Halve dagexcursie van/naar Atiu

Tijdens deze halve dagexcursie laat Birdman George u kennismaken met het beschermingsprogramma en de vogels van Atiu.