Zeilen in de Whitsundays

(ID: 31889)

Over de reis

Turkooisblauw water, parelwitte zandstranden en groene eilanden! Geniet aan boord van een zeilcatamaran en laat u meevoeren naar een van de mooiste locaties ter wereld: de eilandenwereld van de Whitsundays. Bezoek het prachtige Whitehaven Beach, snorkel op het Great Barrier Reef en neem deel aan bushwandelingen.

In een oogopslag

  • 3 dagen van/naar Coral Sea Marina, Airlie Beach
  • leeftijdsgroep: 18-40j
  • groepsgrootte 6-14 personen

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Airlie Beach - Whitsundays (D), start om 14.00 (Eureka II), 15.00 uur (Adventurer).

Vaar door de Whitsunday Passage en zeil naar de eerste ankerplaats om te zwemmen en te snorkelen in de prachtige koraalriffen. Geniet van snacks en een drankje voor het diner als de zon ondergaat. Enkel het weer kan het tijdig vertrek beïnvloeden.

Overnachting: 2 overnachtingen: aan boord.

Dag 2: Whitsundays (O/L/D).

’s Nachts ligt u voor anker in een rustige baai voor Hook Island. U brengt de dag door met zwemmen, snorkelen en relaxed zonnebaden op het dek, ofwel op een strand. U ziet het beroemde Whitehaven Beach en maakt een begeleide bushwandeling naar het Hill Inlet uitzichtpunt. Geniet ’s avonds van een fantastische zonsondergang.

Dag 3: Whitsundays - Airlie Beach (O), einde om 11.00 (Eureka II), 13.00 uur (Adventurer).

U zeilt terug door de Whitsunday Passage naar Airlie Beach.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

31889

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • zeilcruise, overnachtingen, handdoeken, vermelde maaltijden incl. koffie, thee & drinkwater (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), wetsuit, snorkeluitrusting.

Exclusief

  • transfers, entreegelden nationale parken (AUD 25 p.p. ter plaatste te betalen), overige drankjes inclusief alcohol (BYO), persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen koffer mee te nemen, maar een zachte reistas (max. 10 kg) en 1 personal item.