Zeilen in de Whitsundays per groot zeilschip

(ID: 31910)

Over de reis

Zeilen aan boord van deze meer dan 100 jaar oude tweemaster Solway Lass. Hij werd in 1902 in Nederland gebouwd en geregistreerd in Hamburg. Tijdens WOI zeilde het schip onder de Britse vlag en het diende als bevoorradingsschip voor Duitsland in WOII. De naam is afkomstig van de zeearm Solway Firth in Schotland, waar men vracht vervoert tussen Liverpool en Dublin. Tegenwoordig is het zeilschip gerestaureerd en ideaal om de Whitsunday Islands te verkennen.

In een oogopslag

  • 4 dagen van/naar Airlie Beach
  • geschikt voor alle leeftijden
  • min. 10, max. 30 personen per groep
Vanaf € -1 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Airlie Beach - Whitsunday (D), start om 17.30 u.

U vaart naar de ankerplaats voor de nacht.

Overnachting: 3 overnachtingen: aan boord.

Dag 2: Whitsundays (O/L/D).

U ziet Tongue Bay, maakt een begeleide bushwandeling naar het Hill Inlet uitzichtpunt en bezoekt het beroemde Whitehaven Beach. De ankerplaats voor vannacht is een van de vele baaien van Hook Island.

Dag 3: Whitsundays (O/L/), einde om 14.30 u.

Ga snorkelen bij de koraalriffen om de kleurrijke onderwaterwereld te ontdekken. Snorkelen, zwemmen of eenvoudigweg ontspannen aan het strand is hier het credo. Rond de middag zeilt u door de Whitsunday Passage terug naar Airlie Beach.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

31910

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • zeilcruise, overnachtingen, gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen, handdoeken, vermelde maaltijden incl. koffie, thee & drinkwater (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), wetsuit, snorkeluitrusting.

Exclusief

  • transfers, entreegelden nationale parken (AUD 25 p.p., ter plaatse te betalen, verplichte toeslag op 2.-5.4.21, 23.-28.12. & 31.12.21, 01.01.22 (AUD 40, ter plaatse te betalen), overige drankjes, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Een reistas wordt ter beschikking gesteld (max. 10 kg per persoon). Uw hoofdbagage kunt u in bewaring geven.