Zeilen in de Whitsundays per catamaran

(ID: 58378)

Over de reis

Turkooisblauw water & parelwitte zandstranden! Geniet aan boord van een exclusieve zeilcatamaran en laat u meevoeren naar een van de mooiste locaties ter wereld: de eilandenwereld van de Whitsundays. De Whitsunday Blue brengt u naar de mooiste stranden ter wereld met ontelbare spectaculaire snorkellocaties. De crew heeft oog voor detail en is er om u te verwennen. Geniet van een heerlijke keuken aan boord van de catamaran of ergens op een tropisch strand. U beleeft fantastische momenten in een adembenemende setting.

In een oogopslag

  • 4 dagen van/naar Airlie Beach
  • ideaal voor stellen
  • min. 4, max. 8 personen per groep
Vanaf € 619 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Airlie Beach - Whitsundays (D), start om 15.00 u.

De catamaran glijdt langzaam door het kristalheldere water van het Great Barrier Reef. ’s Avonds gaat de catamaran voor anker in een rustige en beschutte baai en na een heerlijk diner wordt de dag afgesloten met een glaasje wijn.

Overnachting: 3 overnachtingen: aan boord.

Dag 2: Whitsundays (O/L/D).

Waar heeft u vandaag zin in? Ofwel verkent u al snorkelend de kleurrijke koraalriffen ofwel verkent u de baaien per kajak. Indien u liever op het droge blijft dan kunt u alvast het zeilen observeren. In de namiddag bereikt u het beroemde Whitehaven Beach. Kuier door het ondiepe water naar het nabijgelegen uitkijkpunt waar u een mooi uitzicht heeft op het strand en Hill Inlet. U geniet van het diner en de zonsondergang op de catamaran of op een verlaten strand.

Dag 3: Whitsundays (O/L/D).

Maak een excursie naar het rif per stand-up paddle board. U kunt zwemmen, snorkelen of zonnebaden. Vannacht ligt u voor anker bij Hayman of Langford Island. Geniet van een drankje en snacks voor het diner en van een prachtige zonsondergang.

Dag 4: Whitsundays - Airlie Beach (O), einde om 12.00 u.

Geniet volop van de laatste uren in deze unieke omgeving. Ga bijv. nogmaals duiken. U keert terug naar Airlie Beach met een heldere geest!

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

58378

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • zeilcruise met Engelstalige bemanning, overnachtingen, vermelde maaltijden incl. koffie & thee (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), wetsuit, snorkeluitrusting en entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • transfers, entreegelden nationaal park (AUD 25 p.p., ter plaatse te betalen), drankjes, alcoholische drankjes (BYO), verplichte toeslag op 2.-5.4.21, 23.-28.12. & 31.12.21, 01.01.22 (AUD 60 p.p., ter plaatse te betalen), persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen koffer mee te nemen, maar een zachte reistas (max. 10 kg) en 1 dagrugzak.