Zeilen in de Whitsundays per luxejacht

(ID: 143027)

Over de reis

Beleef de eilandenwereld van de Whitsundays aan boord van het luxejacht ´Whitsunday Bliss´ en dat in kleine groep. U kunt snorkelen bij de koraalriffen en de zeedieren ontmoeten. Zwem in tropische wateren en wandel op paradijselijke eilanden met heerlijke stranden. U kunt op het dek ontspannen en genieten van het uitzicht. Laat u tenslotte culinair verwennen met heerlijke gerechten die zijn klaargemaakt met verse ingrediënten.

In een oogopslag

  • 3 dagen van/naar Airlie Beach
  • ideaal voor stellen
  • 4 à 6 personen per groep
Vanaf € -1 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Airlie Beach - Whitsundays (L/D), start om 09.00 u.

U zeilt langs de Whitsunday Passage naar Tongue Bay en maakt een wandeling naar het beroemde uitzichtpunt van Hill Inlet. Volg het pad naar het strand. U ontdekt het beroemde Whitehaven Beach en kunt hier in het kristalheldere water zwemmen. Geniet van de zeebries terwijl u noordwaarts vaart. U gaat voor anker bij Hook Island en geniet tijdens een zonsondergang van een sundowner en lekker diner.

Overnachting: 2 overnachtingen: aan boord.

Dag 2: Whitsundays (O/L/D).

Al snorkelend kunt u de onderwaterwereld verkennen. Hier zwemmen talloze kleurrijke vissen! U zeilt naar Blue Pearl Bay, waar u het strand kunt verkennen en opnieuw kunt snorkelen of zwemmen. Relax aan boord, geniet van een frisse duik en neem een mooie foto van de zonsondergang op het water.

Dag 3: Whitsundays - Airlie Beach (O/L), einde om 15.30 u.

In het Langford Reef kunt u koraalriffen verkennen en zien hoe schildpadden navigeren in het water. Kom aan het strand volledig tot rust, of ga opnieuw snorkelen. U zeilt en passeert opnieuw de Whitsunday Passage om aan te komen in Airlie Beach.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

143027

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • zeilcruise met Engelstalige crew, transfers, overnachtingen, handdoeken, vermelde maaltijden incl. koffie, thee & frisdrank (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), wetsuit, snorkeluitrusting & entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • entreegelden nationaal park (AUD 25 p.p., ter plaatse te betalen), verplichte toeslag op 2.-5.4.21, 23.-28.12. & 31.12.21, 01.01.22(AUD 40, ter plaatse te betalen), alcoholische drankjes (BYO), persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar 1 zachte reistas (max. 10 kg per persoon) en 1 dagrugzak.