Sydney Melbourne Coastal Drive

7-daagse autorondreis langs de kust van Sydney naar Melbourne(ID: 20294)

Over de reis

Zwem aan de witte stranden van Jervis Bay, observeer majestueuze zeeadelaars in Mallacoota, wandel naar het meest zuidelijke punt van het Australische vasteland en kuier door verschillende kuststadjes. Op deze reis maakt u kennis met unieke nationale parken en indrukwekkende landschappen.

In een oogopslag

  • 7-daagse autorondreis langs de kust
  • van Sydney naar Melbourne
  • overnachtingen in B&B’s en appartementen

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Sydney - Jervis Bay (ca. 250 km).

Na het ophalen van uw huurauto bij het stadsdepot in Sydney, rijdt u in zuidelijke richting naar het Royal National Park, het tweede oudste nationaal park ter wereld. Geniet van het uitzicht van Bald Hill, voordat u de 665 m lange Sea Cliff Bridge oversteekt naar Jervis Bay.

Overnachting: Overnachting: Bay & Bush Cottages.

Dag 2: Jervis Bay - Tilba Tilba (ca. 225 km).

Bezoek aan Hyams Beach, een van de meest witte zandstranden ter wereld, voor u verder rijdt naar het zuiden via de Princess Highway. Langs het Murramarang National Park en via Batemans Bay naar Tilba Tilba.

Overnachting: Overnachting: The Bryn at Tilba B&B.

Dag 3: Tilba Tilba - Gipsy Point (ca. 190 km) (O).

Na Eden en Twofold Bay leidt de Princess Highway u naar de grens van New South Wales met Victoria. Van hieruit is het niet meer ver rijden naar Genoa, waar u naar de kust en naar de Mallacoota Inlet afslaat.

Overnachting: Overnachting: Gipsy Point Apartments.

Dag 4: Gipsy Point - Metung (ca. 240 km).

Gipsy Point en de Mallacoota Inlet zijn geliefde bestemmingen voor bootliefhebbers en wandelaars. Terug via de Princess Highway rijdt u via Orbost en Lakes Entrance naar Metung, waar u kunt genieten van een indrukwekkend kustlandschap in Lakes National Park en Gippsland Lake Coastal Park.

Overnachting: Overnachting: Jetty Road Retreat.

Dag 5: Metung - Wilsons Promontory (ca. 260 km).

Via Bairnsdale en Stratford rijdt u naar Sale. Vanaf hier volgt u de Gippsland Highway naar Foster, voordat u verder rijdt richting Wilsons Promontory. U overnacht in een comfortabel verblijf met eigen keuken, in het meest zuidelijke punt van het Australische continent.

Overnachting: 2 overnachtingen: Limosa Rise o.g.

Dag 6: Wilsons Promontory.

Vrije dag om het landschappelijk zeer afwisselende Wilsons Promontory National Park te verkennen. Prachtige stranden, grandioze wandelpaden en met wat geluk ook kangoeroes en emoes.

Dag 7: Wilsons Promontory - Melbourne (ca. 200 km).

Op weg naar Melbourne kunt u een mooie omweg maken naar Mornington Peninsula, waar u o.a. een bezoek aan een wijngaard kunt brengen. Met het inleveren van uw huurauto in Melbourne eindigt de reis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

20294

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vermelde overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, D=diner), AVIS huurauto in de geboekte categorie incl. ongelimiteerd aantal km, voertuigverzekering zonder eigen risico, gedetailleerde route en informatie ter plaatse.

Exclusief

  • vluchten, brandstof, tolgelden, overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden nationale parken.

Opmerking

De reis is ook te boeken in omgekeerde richting. Beste reistijd: september-april. 3 personen gedeeltelijk in een 1- en 2-persoonskamer. 4 personen samen delen 1 huurauto + overnachten in 2 tweepersoonskamers of appartementen met 2 slaapkamers. Bij vele hotels is tijdens feestdagen of schoolvakanties een minimum aantal nachten vereist.