Southwest National Park ontdekken

(ID: 102909)

Over de reis

Het meest zuidelijke punt van Australië is enkel te bereiken met een vliegtuig en is nauwelijks bewoond. Al tijdens uw aankomst per vliegtuig vliegt u over kusten en bergen die zorgen voor prachtige uitzichten. Beleef de natuur en de wildernis en geniet van de stilte en de zuivere gezonde lucht.

In een oogopslag

  • 3-daags kort programma van/naar Hobart
  • in kleine groep met min. 2, max. 10 pers.onen
  • in de sporen van de South Coast Track
Vanaf € 1.638 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Hobart - Wilderness Camp (L/D), einde om 09.00 u.

Uw onvergetelijke reis begint met een vlucht in zuidelijke richting, want alleen per vliegtuig komt u voorbij Federation Peak, de Western Arthur Range en de Precipitous Bluff aan de ruige zuidkust. In Melaleuca heeft u de mogelijkheid om kort op verkenning te gaan. Per boot verkent u daarna de heerlijke waterwegen van Port Davey Marine Reserve. U komt aan in het South West Wilderness Camp, uw uitvalsbasis voor de volgende 3 dagen. Het camp ligt in het woud en de 5 cabins zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Het camp is een goed vertrekpunt om de ongerepte wildernis in een van de laatste gematigde regenwouden ter wereld te ontdekken. U logeert in een milieuvriendelijke en comfortabele accommodatie met warme douches en u kunt genieten van Tasmaans eten en Tasmaanse wijnen. Per boot gaat u op verkenning door Bathurst Harbour. U kunt ook aan land gaan om de wildernis te ontdekken.

Overnachting: 2 overnachtingen: Cabins.

Dag 2: Southwest National Park (O/L/D).

Nog een dag om op verkenning te gaan, zowel per boot als te voet. Behalve veel vogelsoorten ziet u ook een ongerept landschap en een mooie wildernis. U bezoekt grotten van de Aboriginals en leert veel bij over de mythologie van de Aboriginals en over de flora en fauna. Uw ervaren gids is een goede tussenpersoon tussen u en de lokale omgeving en interpreteert deze regio voor u op entertainende en interessante wijze.

Dag 3: Wilderness Camp - Hobart (O/L), einde om 17.00 u.

Met meer dan 4.500 km² is het Bathurst Harbour Marine Reserve drie maal zo groot als de haven van Sydney en daarmee de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. U ziet Huon Pine woud aan de Old River en de ongerepte Cellery Top Islands, u wandelt langs ongerepte stranden, observeert wilde dieren en beklimt een berg (alle wandelingen makkelijk tot gemiddeld). In Melaleuca kunt u de woning van pionier Deny King bezoeken en bijleren over de geschiedenis. Op de Needwonnee Walk leert u van alles bij over de lokale Aboriginals. In de late namiddag verlaat u de wildernis en in Melaleuca gaat u aan boord van het vliegtuig dat u terugbrengt naar Hobart. Neem vanuit het vliegtuig afscheid van dit uitgestrekte landschap.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

102909

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • korte reis met Engelstalige reisleiding, overnachtingen in cabins met tweepersoonsbed, camp met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen, vermelde maaltijden en drankjes (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden nationaal park.

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 15 kg) en 1 kleine rugzak per persoon. Uw hoofdbagage kunt u opbergen.

Prijzen vanaf april 2022 onder voorbehoud.