Overnachten op het Great Barrier Reef - Reefsleep

(ID: 3809)

Over de reis

Deze tweedaagse excursie naar het Great Barrier Reef is een echte ´once in a lifetime´ ervaring! Kom aan boord van een moderne catamaran en beleef het rif overdag en vooral ’s nachts. Geniet van de stilte en de heldere sterrenhemel!

In een oogopslag

  • 2 dagen Great Barrier Reef van/naar Airlie Beach haven
  • gedurende de nacht met max. 30 personen plus crew
  • categorie naar keuze: 2-persoonskamer onder water of swag op het dek
Vanaf € 432 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Airlie Beach - rifplatform (L/D), start om 08.00 u.

Beleef het Great Barrier Reef vanaf het rifplatform en geniet ’s nachts van de rust. U kunt duiken (beginner of ervaren duiker), een begeleide snorkeltocht maken (beide optioneel) of eenvoudigweg relaxen. Overnachting is in een 2-persoonskamer onder water of swag onder een prachtige sterrenhemel. U kiest!

Overnachting: Overnachting: Rifplatform.

Dag 2: Rifplatform - Airlie Beach (O/L), einde om 18.10 u.

U ontwaakt vroeg met uitzicht op het rif. U heeft de kans om het rif te verkennen vóór de dagjestoeristen komen. U heeft vrije toegang tot het onderwaterobservatorium en het zonnedek. Maak een helikoptervlucht naar het Heart Reef en geniet van het comfort van het rifplatform.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

3809

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • boottocht van/naar rifplatform en terug, overnachting in 2-persoonskamer met badkamer en venster naar het rif of swag (met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen), vermelde maaltijden incl. dranken (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), snorkeluitrusting, entreegelden nationaal park.

Exclusief

  • transfers, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Bagage (max. 5 kg).

Tegen een toeslag kunt u foto’s en/of video van uw excursie kopen.

De tour kan ook geboekt worden van/naar Hamilton Island.