Ontdek de kust van Kimberley in stijl

8 dagen Kimberley van/naar Broome (ID: 39799)

Over de reis

De ruige, verlaten Kimberley Coast ontdekt u het beste tijdens een cruise. Bij hoog water kan er in de baaien worden gevaren en is er de mogelijkheid om aan land te gaan. The Great Escape is klein genoeg om u naar afgelegen plaatsen te brengen. Een kleine motorboot brengt u aan land en per helikopter kunt u het achterland ontdekken (optioneel). Maak kennis met de flora en fauna, de rotsschilderingen of geniet eenvoudigweg van een ontspannen cruise.

In een oogopslag

  • 8-daagse cruise van/naar Broome
  • max. 14 passagiers
  • kloven, rotsschilderingen, fjorden en watervallen
Vanaf € 8.333 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Broome - King Sound (D), start om 17.00 u.

Inscheping met welkomstdrankje en hapjes. U vertrekt in noordelijke richting.

Overnachting: 7 overnachtingen: Great Escape.

Dag 2: King Sound - Talbot Bay (O/L/D).

Tocht door de Buccaneer Archipelago naar Crocodile Creek. Leer meer over de geschiedenis van de mijnbouw of ontspan in een natuurlijk zoetwaterzwembad. Verder door Koolan Island Gorge naar Talbot Bay. Afhankelijk van het getij vaart u met de motorboot door de Horizontal Falls.

Dag 3: Sale River - Raft Point (O/L/D).

Ontdek de watervallen, de zeldzame Aboriginal rotstekeningen of ga vissen. Tocht door de Kingfisher Islands regio en verder naar Raft Point. Vanaf de plaats met de rotsschilderingen heeft u een fantastisch uitzicht op Doubtful Bay. Laat u meeslepen door de Aboriginal Dreamtime verhalen.

Dag 4: Montgomery Reef (O/L/D).

U vaart verder naar Montgomery Reef. De rifstructuur zorgt bij verandering van getij voor spectaculaire watervallen, midden in de oceaan. U ziet schildpadden, krokodillen en vele rifvissen.

Dag 5: Camden Harbour - Prince Regent River (O/L/D).

Bezoek aan Camden Harbour, een stad uit de tijd van de eerste Europese kolonisten in 1864. Vervolgens vaart u verder naar Langii, een Aboriginal stad, waar u dreamtime verhalen te horen krijgt. Tijdens de nacht vaart het schip door de Prince Regent River.

Dag 6: Kings Cascades - Camp Creek (O/L/D).

Excursie naar de beroemde Kings Cascades. U kunt tot achter de watervallen klimmen om daarna te zwemmen in de rotspoelen. Aansluitend terug naar Camp Creek.

Dag 7: Camp Creek - Careening Bay (O/L/D).

In de ochtend kunt u vissen, krokodillen spotten en de omgeving verkennen. Bezoek aan Camp Creek. ’s Middags vaart u door Saint George’s Basin naar Careening Bay. Geniet van een prachtige cruise langs Mt. Trafalgar en Mt. Waterloo.

Dag 8: Hunter River - Mitchell Plateau - Broome (O/L), einde om 16.00 u.

Cruise naar Natural Island, voordat u per helikopter terugvliegt naar het Mitchell Plateau en aansluitend naar Broome.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

39799

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • cruise met Engelstalige begeleiding, transfers, overnachtingen in geboekte categorie, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), koffie/thee, niet-alcoholische drankjes, gebruik van de faciliteiten aan boord, terugvlucht met een klein vliegtuig.

Exclusief

  • toeslag Aboriginal regio (ter plaatse te betalen), helikoptervluchten (behalve vlucht naar Mitchell Plateau), alcoholische drankjes (bestellen vooraf mogelijk), optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 10 kg) en 1 stuk handbagage. Uw hoofdbagage kunt u in bewaring geven.

Het schip kan ook exclusief worden geboekt (max. 14 personen).