Nullarbor Plain kampeersafari

(ID: 8582)

Over de reis

De route van Adelaide naar Perth is een van de beste routes ter wereld. Het is de dierenwereld die hier zorgt voor een unieke ervaring. U kunt zwemmen met zeehonden en dolfijnen (optioneel), in de lucht de grootste vogel van Australië bewonderen, de wigstaartarend, en in september en oktober ook walvissen observeren.. De maaltijden worden met veel liefde bereid, de overnachtingen zijn op unieke locaties en uw ervaren gids zal u alles weten te vertellen over het zuidwesten van Australië – een combinatie van avontuur en wildlife.

In een oogopslag

  • 10-daagse kampeersafari van Adelaide naar Perth
  • incl. alle maaltijden & entreegelden nationale parken
  • optioneel: zwemmen met zeehonden & dolfijnen
Vanaf € 1.563 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Flinders Ranges (L/D), start om 07.00 uur.

Rit naar de zuidelijke Flinders Ranges via Wallaroo op het York Peninsula. Bezoek de langste steiger van Zuid-Australië, bij Port Germein, en ga verder naar Mt.Remarkable National Park.

Overnachting: Overnachting: Bush camp (zonder sanitaire faciliteiten).

Dag 2: Flinders Ranges - Coodlie Park (O/L/D).

Wandeling met panoramisch uitzicht over de Golf van Spencer. Onderweg ziet u beschilderde maïssilo’s en bereikt later de Talia Caves en de zandduinen bij Lake Newland, waar u kunt surfen op de duinen. In de namiddag komt u aan op Coodlie Park Farm. ’s Avonds kunt u de nachtactieve dieren spotten.

Overnachting: Overnachting: Coodlie Park Farm camping (douches + toiletten beschikbaar).

Dag 3: Coodlie Park - Penong (O/L/D).

Rit naar Sceale Bay om een uurtje te surfen of te relaxen op het strand. Aansluitend verder naar Bairds Bay waar u een optionele boottocht van 3 uur kunt maken om met dolfijnen en zeehonden te zwemmen. Aankomst in Penong.

Overnachting: Overnachting: Camping (douches + toiletten beschikbaar).

Dag 4: Penong - Nullarbor Plain (O/L/D).

Via de Dingo Fence gaat u naar het Yalata Aboriginal gebied en verder naar de Nullarbor Plain. U passeert de Bunda klippen, waar van juni tot oktober walvissen te spotten zijn. U steekt de grens over naar West-Australië.

Overnachting: Overnachting: Bush camp (zonder sanitaire voorzieningen).

Dag 5: Nullarbor Plain - Cape Le Grand National Park (O/L/D).

Bezoek aan de Caiguna Blowhole. Na een lange rit door de outback bereikt u Cape Le Grand National Park.

Overnachting: 2 overnachtingen: Camping (douches + toiletten beschikbaar).

Dag 6: Cape Le Grand National Park (O/L/D).

Vandaag mag u ontspannen. Vroeg in de ochtend kunt u misschien kangoeroes spotten op het strand. Verken het nationaal park tijdens een van de verschillende wandelingen.

Dag 7: Stirling Ranges (O/L/D).

Wandeling over de granietrotsen van Frenchman’s Peak. Van hieruit heeft u een adembenemend uitzicht op de baaien en eilanden van de Recherche Archipel. Rit naar de Stirling Ranges. Diverse wandelingen zijn mogelijk, afhankelijk van het weer en het seizoen.

Overnachting: Overnachting: Camping (douches + toiletten beschikbaar).

Dag 8: zuidwesten (O/L/D).

Ontdek het zuidwesten van West-Australië. U ziet o.a. de oudste bergketen ter wereld, de Porongurup. U beklimt Castle Rock en rijdt verder naar Elephant Rocks, The Gap en Natural Bridge. Stop in de Valley of the Giants. Beklim de 50 m hoge Diamond Tree, die ooit fungeerde als uitkijkpost voor de brandweer. U rijdt door eucalyptuswouden naar Shannon National Park, uw camping.

Overnachting: Overnachting: Camping (douches + toiletten beschikbaar).

Dag 9: Margaret River (O/L/D).

U ontdekt de Margaret River Region met haar wijngebieden, lokale kazen en chocolade.

Overnachting: Overnachting: Camping (douche + toiletten beschikbaar).

Dag 10: Margaret River - Perth (O/L), einde om 18.00 u.

Wandeling naar Cape Naturalist en bezoekt u de Ngili Caves en is er een Aboriginal Dream Tour gepland. Na de lunch in Busselton rijdt u naar Perth.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

8582

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • kampeersafari met Engelstalige reisleiding in minibus, overnachtingen in swags (deels zonder sanitaire voorzieningen), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden en toegang nationale parken.

Exclusief

  • transfers, slaapzak, drankjes, optionele excursies, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Meehelpen met de bereiding van maaltijden en opbouwen/afbreken van tenten is gewenst. Gelieve geen harde koffer mee te nemen (max. 15 kg) en 1 stuk handbagage.