Noordelijk Great Barrier Reef per boot

(ID: 3542)

Over de reis

Laat u betoveren door het Great Barrier Reef en de aangrenzende tropische zandstranden. Een cruise met een kleine boot staat garant om het Great Barrier Reef niet alleen te zien maar het ook te beleven. De ontspannen sfeer aan boord verbindt alle genoegens van een cruise met een ongedwongen Australische stijl. Afhankelijk van de activiteiten die u wenst te ondernemen kunt u zelf uw planning aan boord bepalen. De bemanning zal u de fascinerende ecologie van de wildernis uitleggen. U maakt kennis met de kapitein en de rest van de crew. De boot vaart per dag gemiddeld 3 à 4 uur en gaat ’s nachts voor anker.

In een oogopslag

  • 5 dagen noordelijke route van/naar Cairns
  • snorkeluitrusting & introductieduik inbegrepen
  • hoogtepunten: Great Barrier Reef bij nacht & bezoek aan Cooktown
Vanaf € 1.228 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Cairns - Cooktown (D), start om 16.00 u.

Inscheping bij Trinity Wharf. Vertrek om 17.00 uur richting het noorden naar Cooktown. Geniet van de zonsondergang op het bovenste dek met uitzicht op het vasteland.

Overnachting: 4 overnachtingen: aan boord van de Coral Expeditions II.

Dag 2: Cooktown - Lizard Island (O/L/D).

In de ochtend verkent u Cooktown op eigen gelegenheid. In de namiddag is er een stop bij een onbewoond eiland in het Great Barrier Reef. Bewonder de veelzijdige onderwaterwereld vanuit een glasbodemboot. De ultieme beleving ervaart u pas echt tijdens het snorkelen bij de kleurrijke koralen.

Dag 3: Lizard Island - Ribbon Reef Nr. 9 (O/L/D).

Geniet van het uitzicht op Lizard Island. U kunt snorkelen bij de koraalriffen of een tocht maken met een glasbodemboot. Het is ook mogelijk om te duiken, zowel voor beginners als ervaren duikers. In de namiddag vaart de Coral Princess verder naar Ribbon Reef Nr. 9, waar u de gelegenheid heeft om watersporten te beoefenen.

Dag 4: Ribbon Reef Nr. 3 - Rachel Carson Reef (O/L/D).

Perfecte plaatsen om te snorkelen en te duiken. Geniet van uw laatste dag aan het rif.

Dag 5: Great Barrier Reef - Cairns (O), einde om 08.00 u.

Terugkeer naar Cairns.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

3542

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • cruise met Engelstalige reisleiding, overnachtingen volgens categorie (alle kajuiten met airco, douche/wc, haardroger en kast), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), koffie-/theepauze, dranken (koffie, thee, frisdranken), introductieduik, kosteloos gebruik van de faciliteiten aan boord en snorkel-/duikuitrusting, transfer naar hotel of luchthaven na de tour.

Exclusief

  • transfers, entreegelden nationale parken (AUD 19,50 p.p. aan boord te betalen), overige dranken, optionele excursies zoals duiken, persoonlijke uitgaven.