Ningaloo Reef verkennen per catamaran

(ID: 50601)

Over de reis

Het Ningaloo Reef strekt zich uit van Coral Bay tot in Exmouth en is vooral bekend om de walvishaaien en manta’s. Geniet van snorkelen, duiken of kajakken in de Indische Oceaan. Maak kennis met de ongerepte riffen, haaien, schildpadden en nog veel meer. Laat u verwennen door de bemanning. Aan boord van de 15,5 m lange catamaran Shore Thing zijn 2 Stateroom Cabins met eigen badkamer en 2 Deluxe Cabins, een met eigen badkamer en een met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Alle Cabins zijn uitgerust met ventilator, leeslamp en stroomvoorziening. De catamaran beschikt verder over een lounge, een buitendek en een dek aan de voorkant met netten waar u kunt relaxen.

In een oogopslag

  • 4 dagen zeilcruise van/naar Coral Bay
  • 1 tot 2 duiken per dag mogelijk
  • afhankelijk van het seizoen walvissen en bultruggen
Vanaf € 663 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

50601

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • transfers, tour volgens programma, overnachtingen volgens geboekte categorie (Deluxe Cabins met gemeenschappelijke sanitaire faciliteiten), volpension, drankjes (geen alcohol), handdoeken, snorkel -en hengeluitrusting, duikpak, kajak en entreegeld nationale parken, USB-stick met herinneringsvideo.

Exclusief

  • duikuitrusting (jacket & ademautomaat, ter plaatse huren AUD 120), persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve bij boeking het aantal gewenste duiken en duikmateriaal doorgeven.

Als u meer tijd hebt, kunt u ook een 6-daagse tour boeken.