Margaret River en omgeving ontdekken

(ID: 156938)

Over de reis

Ontdek de verschillende landschappen ten zuidwesten van Perth. Geniet van de lokale producten en geselecteerde wijnen in Margaret River.

In een oogopslag

  • 3 dagen van/naar Perth
  • incl. wijnproeverij in drie wijngaarden
  • hoogtepunten: Busselton Jetty, Margaret River Kulinarik, Cape Leeuwin
Vanaf € 842 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Perth - Margaret River (L), start om 7.00 uur.

U rijdt via Fremantle en Mandura naar Bunbury en bezoekt een museumgalerij. Daarna maakt u een wandeling op de beroemde Busselton Jetty. In Margaret River heeft u voldoende tijd om de stad te ontdekken. Onderweg ziet u kangoeroes, geniet u van een adembenemend kustlandschap en Surfers Point, waar de Margaret River met de Indische Oceaan samenkomt.

Overnachting: 2 overnachtingen: Margarets Forest.

Dag 2: Margaret River (O/L).

Vandaag geniet u van een aantal culinaire hoogstandjes. U heeft de kans om wijn te proeven in drie verschillende wijngaarden, brengt een bezoek aan de Yahava koffiebranderij, luncht in de Black Brewing brouwerij, bezoekt een kaasmakerij en smult van een dessert in een chocolaterie.

Dag 3: Margaret River - Perth (O/L), einde om 18.00 uur.

U bezoekt de Mammoetgrot, rijdt door het majestueuze Boranup Forest en stopt even bij Hamelin Bay voor u de vuurtoren aan Cape Leeuwin bereikt. Hier komen de zuidelijke Poolzee en de Indische Oceaan samen. Daarna terugkeer naar Perth.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

156938

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • reis met Engelstalige reisbegeleiding, transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch), entreegelden.

Exclusief

  • overige maaltijden, drankjes en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Wij raden een zachte reistas aan (max. 20 kg p.p.).