Milky Way Villas

Een klein vakantieoord te midden van tropisch regenwoud, met volledig ingerichte appartementen op een van de mooiste bestemmingen van Australië. (ID: 7457)

Ligging

in het noorden van Lord Howe Island, op loopafstand van The Old Settlement Beach, een van de mooiste stranden van Australië.

Accommodatie

De Milky Way Villa’s zijn ingericht voor selfcateraars. Er is een gemeenschappelijke barbecue en er is gratis wifi in de Beachhouse on the Moon Bar. 2x per week wordt er in het Beachhouse ook een diner aangeboden. Op verzoek worden gratis transfers aangeboden naar lokale restaurants.

Kamers

keuze uit twee categorieën: Mooreii villa’s met 1 slaapkamer omgeven door het dichte tropische woud, Belmoreana villa’s met 1 of 2 slaapkamers met vrij uitzicht. Alle 12 verblijven beschikken over een compleet ingerichte keuken, bad/wc, tv, video, dvd, plafondventilator en balkon en/of terras. Bedlinnen, handdoeken en strandlakens zijn aanwezig.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies en transfers op Lord Howe Island.
Kinderen: gereduceerde prijzen voor kinderen tot 12 maanden (kinderbed niet inbegrepen). Categorie Mooreii enkel voor kinderen vanaf 7 jaar.