Kangaroo Island in Style

(ID: 8433)

Over de reis

Een bijzondere beleving van Kangaroo Island. Weinig mensen kennen de exacte locaties waar de inheemse dieren leven. Toch biedt deze formule, in kleine groep, u de mogelijkheid om samen met uw gids alle hoogtepunten van het eiland en ook de afgelegen plaatsen te ontdekken waar koala’s en kangoeroes te vinden zijn.

In een oogopslag

  • 3-daagse vlieg- en 4WD-safari van/naar Adelaide
  • in kleine groep met min. 2, max. 12 personen
  • overnachting in een goede bed & breakfast
  • lekker eten & goede wijnen tijdens de tour
Vanaf € 1.816 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Kangaroo Island (vlucht: 8.45 uur; L/D).

’s Morgens vlucht naar Kingscote vanaf de luchthaven van Adelaide. Bij aankomst wordt u begroet door uw gids. U krijgt een inleiding over het leven op Kangaroo Island en komt op plaatsen waartoe niet alle toeristen toegang hebben. Na de koffiepauze ’s morgens is er een wandeling door eucalyptuswouden met talrijke koala’s. Onderweg naar het Lathami Conversation Park reist u langs typische farm en bushlandschappen. Hier observeert u kangoeroes en wallabies. Na een barbecue op een privédomein bezoekt u de zeehondenkolonie bij Seal Bay en andere plaatsen in het zuidoosten van het eiland.

Overnachting: 2 Overnachtingen: Stranraer Homestead Bed & Breakfast.

Dag 2: Kangaroo Island (O/L/A).

Vandaag verkent u het Flinders Chase National Park aan de westkant van het eiland. U vindt er zeldzame planten, de indrukwekkende Remarkable Rocks en beschermde culturele sites. Ook kangoeroes, wallabies, possums, mierenegels, koala’s en talrijke soorten vogels zijn hier thuis, waaronder ook de zeldzame Cape Barren gans. Bij Cape du Couedic bezoekt u de spectaculaire Admirals Arch en observeert u de zeehondenkolonie. Interessant zijn ook de verhalen van de vuurtoren die tot 1940 enkel bereikbaar was vanaf zee. Na een gastronomische picknick met lokale producten gaat de tour op het eiland verder. Al naargelang het seizoen bezoekt u in de middag de kangoeroes in het Kelly Hill Conservation Park, Rocky River of de ruwe zuidkust.

Dag 3: Kangaroo Island - Adelaide (F/M; vlucht wo & vr: 9.40 uur; vlucht zo: 15.05 uur).

Na 2 intensieve dagen vliegt u terug naar Adelaide. Individuele voortzetting van de reis.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

8433

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • tour met Engelstalige reisleiding in een terreinwagen (vanaf 7 personen met 2 gidsen), vlucht en luchthavenbelasting (stand: 20.10.22 - wijzigingen voorbehouden), verblijf in B&B, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), gastronomische picknick (incl. wijn, bier en softdrinks), entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • transfers in Adelaide, overige drankjes, optionele excursies en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 15 kg) en 1 stuk handbagage. Uw hoofdbagage kunt u in Adelaide in bewaring geven.