Kangaroo Island Adventure

(ID: 63915)

Over de reis

Ontdek de schoonheid van Kangaroo Island en maak kennis met het majestueuze landschap en de dieren. Het eiland wordt niet voor niets een zoo zonder omheiningen genoemd. Ga op zoek naar kangoeroes, koala’s, mierenegels, Australische zeeleeuwen, Nieuw-Zeelandse pelsrobben, pelikanen, diverse vogelsoorten en bij enkele stranden ook dolfijnen.

In een oogopslag

  • 2-daagse actieve tour van/naar Adelaide
  • in kleine groep met max. 21 personen
  • hoogtepunten: o.a. Seal Bay, Little Sahara, Flinders Chase National Park
Vanaf € 344 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Kangaroo Island (L/D), start om 05.50 u.

’s Morgens bustransfer van Adelaide naar Cape Jervis en ferryovertocht naar Kangaroo Island. Bij Pennington Bay kunt u prachtige foto’s maken. Stop bij Seal Bay. Tijdens een strandwandeling kunt u Australische zeeleeuwen van dichtbij bewonderen. In de duinen van Little Sahara is er tijd voor wat actie: sandboarden! Daarnaast kunt u genieten van de natuur en de wildlife op Kangaroo Island, eventueel al zwemmend of snorkelend. U kunt heerlijk niks doen in de baaien van Vivonne, Hanson of Stokes ofwel enkele stranden verkennen. Sluit de dag af met een kampvuur – ondertussen ziet u misschien wel een buidelrat.

Overnachting: Overnachting: Flinders Chase Farm.

Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide (O/L), einde om 20.30 u.

U kunt het eiland langs talrijke wandelpaden verkennen. Onderweg kunt u kangoeroes en koala’s zien en misschien zelfs een Australische mierenegel. U kunt kajakken op de Harriet River of een avontuurlijke quadbike-tocht maken (optioneel). Bezoek aan het Flinders Chase National Park in het westen van het eiland, met als hoogtepunten Admirals Arch, bevolkt door de Nieuw-Zeelandse pelsrobben, en de Remarkable Rocks. In de late middag terugreis per ferry en bus naar Adelaide.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

63915

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • tour met Engelstalige reisleiding in minibus, transfers (van bepaalde hotels), ferryovertocht, overnachtingen, maaltijden volgens programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • overige maaltijden en drankjes, optionele excursies, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 7 kg) en 1 stuk handbagage. Uw hoofdbagage kunt u in Adelaide in bewaring geven.

Meehelpen bij het voorbereiden van de maaltijden is gewenst.