Inspiring Australia

13-daagse begeleide rondreis met luxe hotelovernachtingen(ID: 141780)

Over de reis

U ontdekt een fijne mix van hoogtepunten van Australië in een kleine groep, verblijft in luxueuze accommodatie en geniet van bijzondere ervaringen. Geniet van de gevarieerde kleurenpracht van het Great Barrier Reef, het regenwoud en het rode hart van Australië. Sluit uw trip af in de bruisende metropool Sydney.

In een oogopslag

  • begeleide rondreis met max. 20 personen
  • luxueuze verblijven en bijzondere activiteiten
  • Engelstalige Tour Director
Vanaf € 5.590 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Aankomst Cairns – Palm Cove (D).

Welkom in Tropical North Queensland (aankomst voor 14.00 uur)! In de middag ontmoet u uw medereizigers en uw Tour Director tijdens een welkomstreceptie gevolgd door een welkomstdiner in het Nunu Restaurant. U maakt direct kennis met de moderne Australische gastronomie waarbij verse lokale producten gebruikt worden.

Overnachting: 3 overn.: Alamanda Palm Cove Resort.

Dag 2: Daintree & Indigenous Culture (O/L).

Uw Aboriginal gids neemt u mee naar het Daintree NP en leert u meer over de lokale inheemse cultuur en de verbondenheid met de natuur. U krijgt een kijkje in de betekenis van de planten en vruchten in hun voedingsgebruiken. Vrije avond.

Overnachting:

Dag 3: Great Barrier Reef (O/L).

Aan boord van de Quicksilver catamaran vaart u naar het Agincourt Reef op het Great Barrier Reef. De crew aan boord begeleidt u om de wondere onderwaterwereld te ontdekken met de kleurrijke vissen en koralen. U kunt er snorkelen, een tocht maken met de semiduikboot of genieten vanuit het onderwaterobservatorium. Tropische buffetlunch op de middag.

Dag 4: Cairns – Uluru (O).

Transfer naar de luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar het rode hart van Australië, nl. naar Uluru. Na de middag verkent u de koepelvormige rotsformaties van Kata Tjuta en maakt er een wandeling in Walpa Gorge. U geniet van een spectaculaire zonsondergang bij de bekende monoliet Ayers Rock (Uluru). Geniet van de wisselende kleurenpracht bij hapjes en een glas wijn.

Overnachting: 2 overn.: Sails in the Desert.

Dag 5: Uluru (O/D).

Een vroege start om de kunstinstallatie Field of Light te verkennen. Wandel tussen de 50.000 oplichtende sfeerlampen en geniet vanop een zandduin van de zonsopgang over Uluru. Na het ontbijt maakt u een wandeling rond de voet van Ayers Rock en hoort u de rijke verhalen, ziet u rotskunst en komt u bij de Mutitjulu Waterhole. In het Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre ontdekt u de geschiedenis van de lokale Aboriginal mensen. U geniet van het bijzondere Sound of Silence diner onder de unieke sterrenhemel.

Dag 6: Uluru - Kings Canyon (O/L/D).

Ervaar de wisselende kleurenpracht bij zonsopgang over Uluru. Daarna keert u terug naar het hotel voor het ontbijt. U reist verder naar Kings Canyon en ziet onderweg Mt. Connor. Op Curtin Springs Cattle Station maakt u een stop en verwerft u een inkijk in het runnen van deze uitgestrekte veeboerderij van 4.000 km². Na de bbq lunch trekt u verder naar Kings Canyon. Geniet van het uitstekende diner in het Carmichael's Restaurant.

Overnachting: Overn.: Kings Canyon Resort (deluxe spa room).

Dag 7: Kings Canyon - Alice Springs (O/L/D).

Tijdens de zonsopgang maakt u de spectaculaire wandeling langs de kloofrand van Kings Canyon. U krijgt er uitzicht op de Lost City en de Garden of Eden. Wie het liever wat minder actief houdt, kan de kloof beneden verkennen. Doorreis naar Alice Springs. Geniet van een bush bqq onder de indrukwekkende sterrenhemel.

Overnachting: Overn.: Crowne Plaza Alice Springs Lasseters Hotel.

Dag 8: Alice Springs – Sydney (O).

U brengt een bezoek aan School of the Air en de Royal Flying Doctor Service. Later op de dag neemt u de vlucht naar de metropool Sydney. Vrije avond om de bruisende stad te verkennen.

Overnachting: Overn.: The Langham.

Dag 9: Sydney – Blue Mountains (O/D).

U laat de grote stad achter u en reist naar het Blue Mountains NP. Ontdek de iconen zoals de Three Sisters bij Echo Point en Govett’s Leap Lookout met zicht op de Bridal Veil Falls. U verlaat de platgetreden paden en gaat op zoek naar afgelegen uitzichtpunten en verscholen bush wandelpaden. Na check in heeft u nog wat tijd om te ontspannen. Het diner is gecreëerd met lokale producten.

Overnachting: Overn.: Fairmont Resort.

Dag 10: Blue Mountains – Hunter Valley (O/L/D).

De trip vandaag dompelt u onder in lekker eten, uitstekende wijnen en mooie landschappen. U geniet van privé wijnproeverijen in kleinschalige wijngaarden. Na de degustatielunch kunt u heerlijk ontspannen in uw hotel. Laat u (optioneel) verwennen met een behandeling in de spa. Diner in het resort.

Overnachting: Overn.: Voco Kirkton Park.

Dag 11: Hunter Valley – Sydney (O).

U keert terug naar Sydney waar u inscheept voor een zeiltrip in de indrukwekkende haven van de stad. Aan boord van het luxueuze jacht wordt u uitgenodigd om mee te helpen met de crew. Geniet van het zicht op de iconen van de stad zoals het Opera House en de Harbour Bridge. Maar ontdek ook kleine verscholen baaien omgeven door imposante dure villa’s. Vrije avond.

Overnachting: 2 overn.: The Langham.

Dag 12: Sydney (O/D).

Voor de middag ontdekt u verder de stad en de beroemde stranden in de oostelijke buitenwijken. In de late namiddag krijgt u een VIP rondleiding in het beroemde Sydney Opera House waarna u aanschuift voor een memorabel afscheidsdiner in het iconische Bennelong Restaurant onder de zeilen van het Sydney Opera House.

Dag 13: Vertrek Sydney (O).

Uw inspirerende trip rondt u af na het ontbijt met transfer naar de luchthaven voor de individuele voortzetting van uw reis.

Overnachting:

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

141780

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • tour volgens programma in een luxe touringcar, overnachtingen in uitstekende tot luxueuze hotels, bagageafhandeling, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), ervaren Engelstalige reisleiding, excursies en bezoeken volgens programma, entreegelden nationale parken, luchthaventransfer bij aankomst in Cairns (dag 1) en vertrek in Sydney (dag 13).

Exclusief

  • drankjes, niet vermelde maaltijden, fooien, persoonlijke uitgaven, optionele excursies, internationale en binnenlandse vluchten.

Opmerking

Graag verzorgen wij naar wens ook uw internationale en binnenlandse vluchten, stopover onderweg alsmede verlengingsnachten.