Great Ocean Road in Style

(ID: 126340)

Over de reis

Ontdek de hoogtepunten langs de Great Ocean Road in kleine groep en gebruik deze tour als transfer van Melbourne naar Adelaide. Langs de kust en door het achterland ziet u verschillende landschappen en verkent u de culinaire scène van Australië. Geniet van goed eten, lekkere wijn en een ontspannen reistempo!

In een oogopslag

  • 4 dagen van Melbourne naar Adelaide
  • in kleine groep van min. 2, max. 16 personen
  • highlights: Great Ocean Road, Tower Hill, Coorong NP & wijngaarden
Vanaf € 1.223 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Melbourne - Port Campbell (L), start om 08.30 u.

Talloze fotomomenten wachten op u, net als adembenemende uitzichten op de kust en oceaan. U bezoekt het beroemde Bells Beach en Memorial Arch, waar u de interessante geschiedenis van de Great Ocean Road hoort. Daarna gaat u naar Lorne en luncht u in het Wye River Café, met zicht op het strand. In Kennett River kunt u koala’s en veel kleurrijke vogels observeren. Daarna rijdt u naar Great Otway National Park. U maakt hier een wandeling met gids door het regenwoud met zijn unieke plantenwereld. Later naar Shipwreck Coast met een eerste stop in Castle Cove en een zicht over het Aire River dal. De volgende stop is de Twelve Apostles. Verken de paden langs de kust of boek een helikoptervlucht (optioneel). U ziet ook de Loch Ard Gorge en eindigt de eerste dag in Port Campbell.

Overnachting: Overnachting: Parkview Motel and Apartments o.g.

Dag 2: Port Campbell - Port Fairy (O/L).

Bewonder de Twelve Apostles bij zonsopgang. U bezoekt de unieke rotsformaties van de London Bridge en later de Bay of Islands. Na de lunch in Allansford bezoekt u een kaasmakerij. Later bezoekt u Tower Hill Wildlife Park, voordat u het schilderachtige vissersdorp Port Fairy bereikt.

Overnachting: Overnachting: Victoria Apartments o.g.

Dag 3: Port Fairy - Naracoorte (O/L).

U passeert een aantal grote parasolden-plantages en reist naar Nelson. Daarna steekt u de grens over met Zuid-Australië. U maakt een stop bij Blue Lake en bezoekt de Umpherston Caves.

Overnachting: Overnachting: William Macintosh Motor Lodge o.g.

Dag 4: Naracoorte - Adelaide (O/L), einde om 18.00 u.

Bezoek de Naracoorte Caves en rijd vervolgens verder door farmland en tarwevelden. U steekt de majestueuze Murray River over met de ferry naar de wijnregio van Langhore Creek. U maakt een stop bij de Bremerton wijngaard, inclusief wijnproeverij en lunch. Via Strathalbyn reist u naar het historische Hahndorf. Een laatste stop brengt u bij Mount Lofty, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Adelaide, de hoofdstad van Zuid-Australië.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

126340

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • rondreis in kleine groep in minibus (voorzien van airco) met Engelstalige gids/chauffeur, overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch) , entreegelden (ook voor nationale parken).

Exclusief

  • transfers, overige maaltijden, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 20 kg per persoon) en 1 dagrugzak (max. 10 kg per persoon).