(ID: 49521)

Over de reis

Ontdek de Gawler Ranges, met het reusachtige zoutmeer Lake Gairdner, ruwe granietrotsen en een unieke dierenwereld. In de periode van juni tot september kunt u voor de kust van Nullarbor Plain walvissen observeren. Van oktober tot mei zwemt u tussen de dolfijnen en zeehonden. U overnacht in het Kangaluna Camp, individueel en persoonlijk ingericht.

In een oogopslag

  • 4-daagse vlieg- en 4x4-safari van/naar Adelaide
  • in kleine groep met min. 2, max. 6 personen
  • deluxe tenten of swagon met personal touch
  • zwemmen met zeehonden & dolfijnen
Vanaf € 2.296 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Kangaluna Camp (L/D), start om 08.00 u.

’s Morgens vliegt u naar Port Lincoln en bezoekt u de koala’s die er in het wild leven. Rit door de Gawler Ranges naar Wudinna. Lunch onderweg. Bezoek aan Wudinna Rock en rit naar het Kangaluna Camp en bezoek aan het camp. De namiddag tot zonsondergang brengt u door in het nationaal park waar u emoes, wombats en kangoeroes kunt observeren.

Overnachting: 3 overnachtingen: Kangaluna Camp.

Dag 2: Lake Gairdner - Gawler Ranges (O/L/D).

Rit naar het spectaculaire zoutmeer Lake Gairdner, een enorme witte glinsterende zoutpan te midden van een rood landschap. Wandeling naar het meer en tijd om de omgeving te verkennen. In de namiddag rit dwars door de outback, met rotsformaties uit vulkaansteen die meer dan 1.500 jaar oud zijn. U ziet inheemse fauna zoals emoes en diverse soorten kangoeroes. Na het avondmaal kunt u de Australische sterrenhemel bewonderen of genieten van de rust bij het kampvuur.

Dag 3: Gawler Ranges (O/L/D).

In de ochtend kunt u de omgeving van het camp verkennen. Later verkent u Lake Sturt, met de interessante geologische bezienswaardigheden. Rit langs het meer naar Mt. Sturt, om de dieren te observeren. Tijdens de terugkeer naar het kamp bezoekt u de rotsformaties Pildappa. Later is er de mogelijkheid om de vele vogelsoorten en Australische dieren bij hun drinkplaatsen te observeren. Geniet met een glas wijn van de zonsondergang.

Dag 4: Baird Bay - Adelaide (O/L), einde om 18.25 u.

Rit door de baai van Baird Bay, waar een onvergetelijk avontuur op zee wacht. Aan boord van een kleine boot vaart u een 5-tal km naar een lagune bij Jones Island, waar u een grote kolonie zeeleeuwen kunt bewonderen. Tijdens de boottocht worden vaak dolfijnen en roggen gezien. U heeft de gelegenheid om te zwemmen met kleine en grote zeeleeuwen, die zeer aanhankelijk zijn. Aansluitend terugkeer en rit langs de kust naar Port Lincoln voor uw vlucht naar Adelaide.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

49521

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vlucht van/naar Adelaide (prijs vlucht incl. belasting en brandstoftoeslag - stand: 25.08.22 - wijzigingen voorbehouden), tour in 4WD-voertuig met Engelstalige begeleiding, overnachtingen in permanente tweepersoonstenten met vaste bodem, tweepersoonsbed en badkamer of in vaststaande swagon met rustieke badkamer, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner).

Exclusief

  • transfers in Adelaide, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Bij boeking van uw internationale vluchten is het gunstig om het traject Adelaide-Port Lincoln-Adelaide bij te boeken.