Flinders Ranges & Kangaroo Island per klein vliegtuig

(ID: 103794)

Over de reis

Ontdek het oorspronkelijke Australië met het unieke landschap van de Flinders Ranges en duik in de wereld van de oude Aboriginals. Een unieke kans om kennis te maken met de rijke fauna van Kangaroo Island en de schoonheid van de ongerepte stranden.

In een oogopslag

  • 5-daagse vliegsafari van/naar Adelaide
  • privéreis met min. 2 personen
  • geen tijdverlies op luchthaven/airstrip
Vanaf € 3.853 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Adelaide - Flinders Ranges (L), start om 08.00 u.

Privétransfer van uw hotel in Adelaide naar de luchthaven. Aansluitend vlucht naar Rawnsley Park Station in de Flinders Ranges. Bij aankomst is er een lunch voorzien. Nadien is er tijd om de Flinders Ranges te verkennen. Het is de thuisbasis voor kangoeroes, emoes, vele vogelsoorten en reptielen. U kunt op eigen houtje een wandeling maken.

Overnachting: 2 overnachtingen: Rawnsley Park Station Eco Villa.

Dag 2: Flinders Ranges (O/L).

U neemt deel aan een begeleide tour in de Flinders Ranges. Er staan verschillende bezienswaardigheden op het programma. Bezoek bijvoorbeeld het grottencomplex Yourambulla met de rotsschilderingen van de Aboriginals. Daarna volgt een bezoek aan het amfitheater Wilpena Pound en de kloven Bunyeroo en Brachina.

Dag 3: Flinders Ranges - Kangaroo Island (O/L/D).

Met een privévliegtuig van Rawsnley Park Station naar Kangaroo Island. Op de luchthaven wordt u ontvangen door de gids. Transfer naar uw accommodatie. Geniet deze avond van een 3-gangendiner met lokale producten.

Overnachting: 2 overnachtingen: Stranraer Homestead of Molly’s Run.

Dag 4: Kangaroo Island (O/L/D).

U neemt deel aan een begeleide tour op Kangaroo Island. U bezoekt onder meer het Flinders Chase National Park in het westen van het eiland. U staat er oog in oog met de unieke flora en de kangoeroes, wallabies en koala’s en u aanschouwt de rotsformaties Admirals Arch en de Remarkable Rocks. Vanavond geniet u opnieuw van een 3-gangenmenu.

Dag 5: Kangaroo Island - Adelaide (O/L), einde om 19.30 uur.

Tijdens een begeleide tour bezoekt u Seal Bay, waar u tijdens een wandeling aan het strand de zeeleeuwen van dichtbij kunt bewonderen. Bij Cape du Couedic leert u bij over de geschiedenis van de vuurtoren. Bij een wandeling door de eucalyptuswouden kunt u nog een laatste blik werpen op de koala’s. Aansluitend vlucht naar Adelaide met een privétransfer naar uw accommodatie.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

103794

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vliegsafari met Engelstalige reisleiding, transfers, terugvlucht KI met Regional Express, overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • overige maaltijden, dranken, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

1 zachte reistas (max. 15 kg) en 1 dagrugzak per persoon.

Eenpersoonskamer op aanvraag.