Dirk Hartog Island Experience

(ID: 156958)

Over de reis

Dirk Hartog Island is een soort ark voor bedreigde diersoorten en een unieke plek voor een eilandavonturier. Het staat bekend als UNESCO Werelderfgoed omwille van zijn natuurlijke schoonheid en spectaculaire landschappen.

In een oogopslag

  • 3 dagen boot-4WD/vliegsafari van Denham Jetty naar Monkey Mia Airport
  • max. 8 tot 12 personen
  • hoogtepunten: flora, fauna & cultuur

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Denham Jetty - Dirk Hartog Island (D), start om 9.30 of 10.30 uur.

Boottocht naar het eiland en transfer naar de Eco Lodge gebracht. Uw lodge ligt afgelegen, aan het strand van Homestead Bay. U kunt gebruik maken van kajaks en stand up paddle boards. Geniet in de lodge of aan het strand, maak een strandwandeling of verken Shark Bay. Shark Bay staat bekend om de Big 5: Indische zeekoeien, dolfijnen, walvissen, reuzenmanta’s en tijgerhaaien. Ervaar Shark Bay al zwemmend en snorkelend.

Overnachting: 2 overnachtingen: Dirk Hartog Island Eco Lodge.

Dag 2: Dirk Hartog Island (O/L/D).

Met een 4WD-voertuig trekt u erop uit om de diverse landschappen, flora en fauna en landingsplaats van de 1ste Europeaan te ontdekken. Beleef de laatste zonsondergang in Australië vanaf het meest westelijke punt van het land, op 180 m hoge kliffen.

Dag 3: Dirk Hartog Island - Monkey Mia Airport (O), einde om 10.00 uur.

Deze korte reis eindigt met uw vlucht terug naar Monkey Mia (20 minuten).

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

156958

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • boot-4WD/vliegsafari met Engelstalige reisleiding, overnachtingen, handdoeken, vluchtkosten & belastingen (stand: 14.10.22 - wijzigingen voorbehouden), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), niet-alcoholische dranken, entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Wij raden een zachte reistas aan (max. 15 kg per persoon).