Dirk Hartog Island Experience

(ID: 156958)

Over de reis

Dirk Hartog Island is een soort ark voor bedreigde diersoorten en een unieke plek voor een eilandavonturier. Het staat bekend als UNESCO Werelderfgoed omwille van zijn natuurlijke schoonheid en spectaculaire landschappen.

In een oogopslag

  • 3 dagen vlieg-4WD-bootsafari van/naar Monkey Mia Airport
  • max. 8 tot 12 personen
  • hoogtepunten: flora, fauna & cultuur
Vanaf € 732 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Monkey Mia Airport - Dirk Hartog Island (D), start om 13.30 uur.

Na een korte vlucht van ca. 20 minuten komt u aan op het eiland en wordt u naar de Eco Lodge gebracht. Uw lodge ligt afgelegen, aan het strand van Homestead Bay. U kunt gebruik maken van kajaks en stand up paddle boards. Geniet in de lodge of aan het strand, maak een strandwandeling of verken Shark Bay.

Overnachting: 2 overnachtingen: Dirk Hartog Island Eco Lodge.

Dag 2: Dirk Hartog Island (O/L/D).

Shark Bay is bekend om de Grote 5: Indische zeekoeien, dolfijnen, walvissen, reuzenmanta’s en tijgerhaaien. U kunt 6 uur lang zwemmen en snorkelen en geniet van een picknicklunch op een verlaten strand. Of trek er 8 à 9 uur op uit met een 4WD-voertuig om de diverse landschappen en flora en fauna van het eiland te ontdekken. Bewonder de laatste zonsondergang in Australië, vanaf het meest westelijke punt van het land, op 180 m hoge kliffen.

Dag 3: Dirk Hartog Island - Monkey Mia Airport (O), einde om 10.30 uur.

Deze korte reis eindigt met uw vlucht terug naar Monkey Mia (20 minuten).

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

156958

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vlieg-4WD/bootsafari met Engelstalige reisleiding, overnachtingen, handdoeken, vluchtkosten & belastingen (stand: 10.10.19 - wijzigingen voorbehouden), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), niet-alcoholische dranken, entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Wij raden een zachte reistas aan (max. 15 kg per persoon).