Cooktown Wanderer

(ID: 63823)

Over de reis

Ontdek Cape York op de paden van de Aboriginals tussen Cairns en het noorden van Cooktown. Beleef de mythologie van de lokale stammen en krijg inzicht in de rijke Aboriginal geschiedenis en cultuur van deze regio. Ontdek hierbij de prachtige landschappen vanuit een ander perspectief!

In een oogopslag

  • 3-daagse 4x4-safari van/naar Cairns & Port Douglas
  • hoogtepunten: Cape Tribulation, Bloomfield Track & Cooktown
Vanaf € 849 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Cairns - Cooktown (L/D), start om 07.00 uur (Cairns), 08.30 uur (Port Douglas).

Rijd langs een van de mooiste kustwegen van Australië door het Daintree National Park en neem de kabelveerboot over de Daintree River. Na een boottocht op de Daintree River en een begeleide wandeling door het regenwoud, rijdt u naar Cape Tribulation. De vierwielaandrijving gaat verder op de Bloomfield Track door unieke landschappen. Op weg naar Cooktown, bezoek de historische bush pub, Lions Den.

Overnachting: Overnachtingen: Sovereign Resort.

Dag 2: Cooktown (O).

Je hebt een volledige dag om deze historische plek te verkennen. Bezoek 's middags het James Cook Museum en de begraafplaats. Geniet van een panoramisch uitzicht op Cooktown en de Endeavour River bij Grassy Hill Lookout.

Dag 3: Cooktown - Cairns (O/L), einde om 18.45 uur (Cairns), 20.00 uur (Port Douglas).

De ochtend is vrij voor verdere verkenning. Ervaar de Botanische Tuinen en rijd dan terug naar Port Douglas en Cairns langs de Mulligan Highway door de outback van het tropische noorden en stop bij Black Mountain en het Palmer River Roadhouse. Bewonder de schoonheid van het savanneland van de outback met zijn uitgestrekte eucalyptusbossen en termietenheuvels.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

63823

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • 4x4-safari met Engelstalige reisleiding, transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden (O=Ontbijt, L=lunch, D=Dinner), entreegelden en toegang tot nationale parken.

Exclusief

  • drankjes en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen, maar een zachte reistas (max. 10 kg) en 1 dagrugzak.