Camping Adventure Red Centre compact

(ID: 63837)

Over de reis

Deze tour is een gunstig geprijsde 4x4-kampeersafari met alle hoogtepunten van het Red Centre. U overnacht in permanente tentenkampen in tweepersoonstenten, met bedden, slaapzak en kussen of in een swag bij het kampvuur. Avontuur ten top!

In een oogopslag

  • 3 dagen van Alice Springs of Ayers Rock naar Alice Springs
  • in groep met max. 21 personen
  • hoogtepunten: Uluru, Kata Tjuta, Kings Canyon & Aboriginal cultuur
Vanaf € 539 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Alice Springs - Uluru (Ayers Rock) (L/D), start om 06.00 u.

U wordt opgehaald aan uw hotel en reist richting Uluru (Ayers Rock). Onderweg maakt u een tussenstop bij een outback kamelenfarm (kamelenrit optioneel). Via de tafelberg Mt. Connor doorreis naar Ayers Rock Resort, waar extra deelnemers aansluiten (voor deelnemers met vertrek vanaf het Ayers Rock Resort is geen lunch inbegrepen). Bezoek aan het interessante Uluru-Kata Tjuta cultureel centrum. Tijdens een wandeling aan de voet van Uluru leert u alle wetenswaardigheden over de monolieten en de oorspronkelijke Aboriginals. Daarna geniet u bij Uluru (Ayers Rock) van de zonsondergang en een glas schuimwijn. Het diner in het Camp is onder een vrije sterrenhemel.

Overnachting: 2 overnachtingen: permanent camp.

Dag 2: Uluru (Ayers Rock) - Kings Canyon Cattle Station (O/L/D).

Vandaag beleeft u de zonsopgang in het camp met zicht op Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (Olga’s). Aansluitend maakt u een wandeling door de ´Valley of the Winds´ bij Kata Tjuta. Daarna reist u verder naar het Kings Creek Cattle Station. Geniet van de pure outback en de adembenemende uitzichten op George Gill Ranges. Onderweg sprokkelt u brandhout. In het afgelegen privécamp geniet u ’s avonds van het diner bij het gezellige kampvuur.

Dag 3: Kings Canyon - Alice Springs (O/L), einde om 17.30 u.

In het Watarrka National Park legt u de beroemde Rim Walk van Kings Canyon af, naar de rotsformaties Garden of Eden en Lost City met spectaculaire uitzichten. Na de lunch terugreis naar Alice Springs.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

63837

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • kampeersafari met Engelstalige reisleiding in 4WD-voertuig, overnachtingen in tweepersoonstenten (incl. bedden, slaapzak, kussen en zaklamp), gemeenschappelijke sanitaire faciliteiten, vermelde maaltijden incl. water (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden nationale parken.

Exclusief

  • lamp, drinkfles, drankjes, optionele excursies, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen, maar een zachte reistas (max. 10 kg) en een dagrugzak. Hoofdbagage kan in Alice Springs worden nagelaten. Voor het traject Ayers Rock - Alice Springs max. 20 kg per persoon + een dagrugzak.

Meehelpen bij de voorbereiding van de maaltijden en kampvuur is wenselijk.