Best of the Southwest

(ID: 139546)

Over de reis

Een reis met buitengewone natuur, bijzondere cultuur, wandelen door wouden, witte stranden in het Cape Le Grand National Park, de spectaculaire Wave Rock en genieten in de Margaret River regio.

In een oogopslag

  • 6 dagen korte reis van/naar Perth
  • min. 1, max. 20 personen
  • hoogtepunten: Aboriginal cultuur, Valley of the Giants, Cape Le Grand NP, Wave Rock
Vanaf € 944 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Perth - Dunsborough (L/D), start om 07.00 u.

De eerste stop is in Busselton met de 1,8 km lange houten steiger in Geographe Bay. De volgende stop is bij Melup Beach, waar u luncht en kunt zwemmen. ’s Middags bezoekt u verschillende wijngoederen, een brouwerij, een chocoladefabriek en een kaasmakerij.

Overnachting: Overnachting: Dunsborough Beach Lodge.

Dag 2: Dunsborough - Walpole (O/L/D).

U ontmoet Josh van de Wadandi-stam. Hij wijdt u in in de oeroude cultuur van de Aboriginals en speelt didgeridoo in de Ngilgi-grotten. Geef in het stadje Yallingup uw ogen de kost, geniet van het zicht op zee, en reis vervolgens naar Margaret River, gelegen tussen wijngoeden en karri-wouden. Korte stop in Hamelin Bay. Daarna rijdt u verder naar de Valley of the Giants. Moedige reizigers kunnen hier de 50 m hoge Diamond Tree beklimmen.

Overnachting: Overnachting: Walpole YHA.

Dag 3: Walpole - Albany (O/L/D).

Vandaag ontdekt u enorme wouden met torenhoge bomen, waarvan sommige meer dan 400 jaar oud zijn. U wandelt o.a. langs de Treetop Walk. Later bezoekt u het magische strand Greens Pool. Rit naar Albany. Hier treft u stenen sculpturen en granieten kliffen aan die door erosie zijn gevormd.

Overnachting: Overnachting: 1849 Backapckers.

Dag 4: Albany - Esperance (O/L/D).

U verkent de Porongurup bergketen. Deze rijst als een eiland op uit het landschap. Na een wandeling van ca. 2 uur wordt u beloond met een fraai uitzicht. Op weg naar Esperance ziet u nog veel spectaculaire landschappen.

Overnachting: 2 overnachtingen: Esperance YHA.

Dag 5: Cape Le Grand National Park (O/L/D).

U brengt de hele dag door met zwemmen, ontdekken en bushwandelingen in Cape Le Grand, een van de mooiste en bekendste nationale parken van West-Australië. De oceaan is kristalhelder en het strand van Lucky Bay wordt vaak bezocht door kangoeroes. U maakt een wandeling naar Frechmans Peak met prachtig panorama.

Dag 6: Esperance - Perth (O/L), einde om 18.30 u.

Voor de reis eindigt, bezoekt u nog de bizarre Wave Rock, het Rabbit Proof Fence, dat tussen 1901 en 1907 is gebouwd om konijnen uit West-Australië te houden, en tenslotte ook York.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

139546

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • reis in minibus met Engelstalige reisleiding, transfer (geselecteerde hotels), overnachtingen in 1- of 2-persoonskamers (met gemeensch. sanitair), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), entreegelden, toegang nationale parken.

Exclusief

  • overige maaltijden, drankjes, optionele activiteiten, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Gelieve geen harde koffer mee te nemen maar een zachte reistas (max. 15 kg) en 1 stuk handbagage.