Reisspecialisten

Onze reisspecialisten

Jurgen Pol

Jurgen Pol

Jurgen is een all round globetrotter met jarenlange reiservaring in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee. Hij begon te reizen toen hij 18 jaar oud was en is er nooit meer mee gestopt. 

Margret Stornebrink

Margret Stornebrink

Margret werkt momenteel al meer dan 21 jaar als een Pacific specialist. Zij kan geen genoeg krijgen van de eilanden en heeft erg vaak naar de bestemmingen gereisd. Zowel op het land als onder water, zij is ook een fervent duiker.

Afdeling Reserveringen

Diana Maestre

Diana Maestre

Diana’s favoriete bestemming is de Stille Zuidzee. Voor haar huwelijksreis is zij het eerst afgereisd naar de Stille Zuidzee en sindsdien blijft zij de vele magische bestemmingen regelmatig verkennen.

Afdeling Marketing & Systemen

Lara Haagsma

Lara Haagsma

Lara heeft veel bestemmingen in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee gezien. Haar favoriete bestemming in de hele wereld is Vanuatu. Zij vertelt graag over haar onvergetelijke ervaring tijdens een bezoek aan een stam op Malekula – Vanuatu (hierboven afgebeeld).

Mike Schouten

Mike Schouten

Mike vindt reizen fantastisch! Elke bestemming heeft zijn eigen unieke plekken en elke reis is een nieuw avontuur. Zijn passies; Online Marketing, hardlopen en Toerisme. Hij houdt van reizen, verschillende culturen en talen te leren kennen en bezoekt jaarlijks een bestemming waar hij nog nooit is geweest. Zijn droom; ooit een keer reizen naar de Stille Zuidzee.