Reisspecialisten

Onze reisspecialisten

Jurgen Pol

Jurgen Pol

Jurgen is een all round globetrotter met jarenlange reiservaring in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee. Hij begon te reizen toen hij 18 jaar oud was en is er nooit meer mee gestopt. 

Margret Stornebrink

Margret Stornebrink

Margret werkt momenteel al meer dan 21 jaar als een Pacific specialist. Zij kan geen genoeg krijgen van de eilanden en heeft erg vaak naar de bestemmingen gereisd. Zowel op het land als onder water, zij is ook een fervent duiker.

Geoffrey Dikhout | Pacific Island Travel

Geoffrey Dikhout

Geoffrey heeft jarenlang in Australië gewoond en gereisd, en hierdoor een echte passie voor het land Down Under ontwikkeld. Ook Nieuw-Zeeland is een van zijn favorieten. Unieke ervaringen opdoen op bijzondere plekken staat altijd hoog op zijn lijst.

Carola van Gelstwijk - reisspecialist bij Pacific Island Travel

Carola van Gelstwijk

Carola werkt al ruim 18 jaar in de reiswereld, in verschillende aspecten van het vak. Carola is sinds 2023 werkzaam als reisspecialist bij Pacific Island Travel.

Maxime Leiwakabessy | Pacific Island Travel

Maxime Leiwakabessy

Maxime ging op haar 17e voor het eerst alleen op reis en is sindsdien altijd reislustig gebleven. Zij helpt u graag met het samenstellen van uw droomreis.

Déanne - reisspecialist bij Pacific Island Travel

Déanne Wetzels

Déanne heeft al verschillende continenten bezocht, maar haar reislust is nog lang niet gestild. Het spotten van unieke wilde dieren in hun natuurlijke omgeving blijft een van haar favoriete bezigheden tijdens haar avonturen.

Afdeling Reserveringen

Diana Maestre

Diana Maestre

Diana’s favoriete bestemming is de Stille Zuidzee. Voor haar huwelijksreis is zij het eerst afgereisd naar de Stille Zuidzee en sindsdien blijft zij de vele magische bestemmingen regelmatig verkennen.

Lisa ten Broeke | Pacific Island Travel

Lisa ten Broeke

Al sinds kleins af aan ben is Lisa erg reislustig en heeft er daarom ook expres voor gekozen om toerisme te gaan studeren. Met al heel wat mooie reizen op zak werkt zij na haar studie bij Pacific Island Travel

Afdeling Marketing & Systemen

Lara Haagsma

Lara Haagsma

Lara heeft veel bestemmingen in Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië en de Stille Zuidzee gezien. Haar favoriete bestemming in de hele wereld is Vanuatu. Zij vertelt graag over haar onvergetelijke ervaring tijdens een bezoek aan een stam op Malekula – Vanuatu (hierboven afgebeeld).

Mike Schouten

Mike Schouten

Mike vindt reizen fantastisch! Elke bestemming heeft zijn eigen unieke plekken en elke reis is een nieuw avontuur. Zijn passies; Online Marketing, hardlopen en Toerisme. Hij houdt van reizen, verschillende culturen en talen te leren kennen en bezoekt jaarlijks een bestemming waar hij nog nooit is geweest. Zijn droom; ooit een keer reizen naar de Stille Zuidzee.

Stefan Scholte

Stefan Scholte

Sinds zijn jeugd verkent Stefan de wereld met een ongeëvenaarde passie voor reizen. Zijn onbetwiste expertise en liefde voor het verkennen blijven de drijvende kracht achter zijn voortdurende zoektocht naar unieke ervaringen.