Wanaka Springs

De Wanaka Springs Lodge biedt met zijn faciliteiten en culinair aanbod een authentiek inzicht in de cultuur en levenswijze van Nieuw-Zeeland. Het verbindt luxe en comfort met de charme en service van een boutique hotel. (ID: 375)

Ligging

naar Lake Wanaka is het 5 minuten wandelen, naar het centrum slechts 2 minuten.

Accommodatie

Geniet van de hartelijke ontvangst en de prachtige ligging te midden van een bloeiende tuin met eigen bronnen. Op verschillende terrassen kunt u lekker uitrusten, steeds met uitzicht op de bergen. Wanaka Springs biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, attente en persoonlijke service, evenals een uitstekend ontbijt. Voor u gaat dineren in een van de voortreffelijke restaurants in Wanaka kunt in de lounge (met open haard) nog genieten van een lekker Nieuw-Zeelands wijntje, een aperitief of een bad in de whirlpool. Gratis wifi en gebruik van de computer.

Kamers

8 fraai ingerichte kamers met eigen badkamer en terras met panoramazicht. Elke kamer heeft directe toegang tot de tuin en beschikt over badjassen, verwarmde handdoeken, een haardroger, verwarming, tv en radio.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Kinderen: vanaf 11 jaar welkom.