Lakestone Lodge

Lakestone Lodge aan de oevers van Lake Pukaki biedt een van de mooiste uitzichten in Nieuw-Zeeland, zowel overdag als ’s nachts. ’s Morgens wordt u wakker met een adembenemend uitzicht op het turkooisblauwe meer en het geweldige bergmassief van Mt. Cook. Na zonsondergang bewondert u de spectaculaire hemel van het Dark Sky Reserve. (ID: 138517)

Ligging

aan de zuidelijke oever van Lake Pukaki, ca. 10 minuten rijden van Twizel, 30 minuten van Mt. Cook en 45 minuten rijden van Lake Tekapo.

Accommodatie

De lodge ligt in een ongelofelijke natuurpracht. U kunt de omgeving op een dagexcursie verkennen (gratis fietsverhuur). ’s Avonds zorgt een chef met ingenieuze lokale ingrediënten voor het lichamelijk welzijn. De lodge biedt ook een kleine sterrentour aan. U ligt in hangmatten terwijl uw gids u alles vertelt over de sterrenhemel. De tour kan enkel ter plaatse worden geboekt (ca. NZD 75).

Kamers

de lodge beschikt over 6 gastenkamers met vensters van de grond tot aan het plafond en over een klein terras voor een onverstoord uitzicht op Lake Pukaki en de Southern Alps. Alle kamers hebben douche en wc.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt, diner (enkel 1ste nacht).
Kinderen: vanaf 12 jaar welkom.