Camp Glenorchy

Camp Glenorchy is Nieuw-Zeelands eerste CO2-neutrale accommodatie en deel van een inspirerend concept dat klassieke camping, hutten, leefgemeenschap en kleinhandel combineert in de gemeenschap Glenorchy. (ID: 140254)

Ligging

aan het einde van de (doodlopende) weg van Queenstown naar Glenorchy (ca. 40 minuten), aan de mooie oever van Lake Wakatipu.

Accommodatie

Omgeven door de natuurlijke pracht en een onvergetelijk landschap kunt u hier ofwel rustige, ofwel avontuurlijke dagen doorbrengen. Camp Glenorchy brengt mensen van verschillende achtergronden samen, want iedereen heeft iets gemeenschappelijk: de liefde voor de natuur en de zoektocht naar iets anders.

Het complex herbergt een kampeerplaats, Camp Glenorchy met comfortabele verblijven en een winkel voor levensmiddelen waar ook de lokale bevolking winkelt. De omgeving nodigt uit tot talrijke activiteiten zoals o.a. wandelen, paardrijden, fietsen.

Kamers

er zijn Standaard Cabins en cabins met 1 of 2 slaapkamers. Elke cabin is basic, rustiek, maar met veel charme ingericht. Er is een eigen badkamer met douche.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.