Ocean View Retreat

Dit milieuvriendelijke resort is harmonieus geïntegreerd in het westelijke kustlandschap met zijn subtropische vegetatie (nikau-palmen). Het resort ligt nabij de beroemde Pancake Rocks. (ID: 10853)

Ligging

Punakaiki is een kleine plaats ca. 40 km ten noorden van Greymouth. Op slechts 400 m van de Pancake Rocks.

Accommodatie

Adembenemende uitzichten op de ruige westkust van Nieuw-Zeeland en grenzend aan het Paparoa National Park – dit is het Ocean View Retreat. De bungalows liggen verdeeld over het grote domein en zijn met de kamers verbonden via houten paden. U heeft hier veel privacy en kunt van de natuur genieten. U heeft toegang tot de wassalon en de internet-kiosk. In de nabijheid van het hotel worden verschillende activiteiten aangeboden, waaronder begeleide wandelingen, kajaktochten op de rivier en paardrijden. Jacob’s Grill Restaurant en de Club Bar met uitzicht op het strand en vensters die tot aan het plafond reiken, zorgen voor gezelligheid. Gratis wifi.

Kamers

de kamers hebben douche/wc, tv, radio, telefoon en koffie-/theefaciliteiten. De milieuvriendelijke suites hebben tevens een eigen balkon met uitzicht op zee en het regenwoud en een kitchenette.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Kinderen: tot 12 jaar gratis in kamer van ouders.