Bay of Many Coves Resort

In de kleine ongerepte baaien van de Marlborough Sounds ligt een wereld die zo afgelegen lijkt en toch zo makkelijk te bereiken is. Een wereld waar het reizen deel van het doel is. Geniet van de korte reis door een van de meest spectaculaire landschappen van Nieuw-Zeeland, of het nu per boot of per helikopter is. (ID: 365)

Ligging

Bay of Many Coves in Queen Charlotte Sound. Bereikbaar per ferry van/naar Picton in 30 minuten.

Accommodatie

Omringd door de tijdloze schoonheid van de natuur kunt u hier ontspannen en een schaarse grondstof ontdekken: rust. Verken de ongerepte natuur van de eilanden en landtongen van de Marlborough Sounds, wandel door authentieke Nieuw-Zeelandse bush, ´hoor´ de stilte, die hier enkel wordt onderbroken door het geruis van de golven of gezang van de vogels. Het resort is uiterst geschikt voor een ´kleine vakantie tussendoor´. Verschillende bungalows zijn in de heuvelflank gebouwd en liggen rond het hoofdgebouw met zwembad. Er is een exclusief restaurant voor fijnproevers waar de koks de beste ingrediënten van de zee en het land gebruiken om onvergetelijke gerechten te bereiden. Er is een uitgebreide keuze aan Nieuw-Zeelandse wijnen. Verder is er ook het havencafé dat culinaire ervaringen biedt.

Vanuit het resort kunt u talrijke excursies ondernemen. U kunt bijvoorbeeld wandelen langs een gedeelte van de Queen Charlotte Track, of een kajak huren en in de sound met een beetje geluk dolfijnen tegenkomen. Gratis wifi in de publieke ruimtes.

Kamers

de appartementen met 1 of 2 slaapkamers beschikken elk over een tv, telefoon, kluisje, kitchenette met magnetron, cd-speler en aparte lounge. De appartementen met 2 slaapkamers hebben tevens een wasmachine en een wasdroger.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: 1 kind tot 2 jaar gratis in kamer van ouders.