PurePods

De PurePods staan voor een pure natuurervaring, een onderdompeling in het Nieuw-Zeelandse landschap, een eigen levensfilosofie. Open de schuifdeuren langs drie kanten en geniet van de eenzaamheid. Beleef het natuurspektakel met alle zintuigen en blijf toch beschermd door uw PurePod. Stelt u zich voor, u zit aan de open haard terwijl het buiten stormt, ’s nachts ziet u de heldere sterrenhemel en ’s morgens tijdens zonsopgang voelt u zich één met de natuur. (ID: 139903)

Ligging

de locaties van de in totaal 6 PurePods zijn: ca. 20 minuten rijden in het achterland van Kaikoura, ca. 60 minuten rijden ten noorden en ten zuiden van Christchurch, ca. 60 minuten rijden ten noorden van Wellington en op Stewart Island. PurePods liggen ca. 1 km van hun parking te midden van de wildernis. Bij boeking ontvangt u de routebeschrijving.

Accommodatie

Wat de PurePods zo uniek maakt, is hun concept: u overnacht midden in de natuur en toch met het comfort van een douche, toilet en keuken.

De PurePods werden vanaf de grond opgebouwd met oog op ecologische duurzaamheid en minimalistische luxe. Elke PurePod is afgelegen. Ze werken op zonne-energie, volledig onafhankelijk van het elektrische net, en vermijden opzettelijk al te veel technologie, zodat u onverstoord van de natuur kunt genieten. U kunt erop vertrouwen dat uw CO2-afdruk minimaal is.

Elke PurePod heeft zijn eigen locatie, met dramatische landschappen, fraaie uitzichten en meestal ook een aparte geschiedenis.

Kamers

alle PurePods beschikken over zonne-energie en verwarming. Er is een keuken, buitengrill, douche, spoeltoilet, verrekijker, organisch afbreekbare verzorgingsproducten, drinkwater, boeken, USB-aansluiting en noodzender.

Niet aanwezig: airco, tv, wifi, telefoon, gsm-ontvangst. Roken is binnen en buiten de pods niet toegestaan.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Exclusief: maaltijden. Wij raden aan om vooraf een ontbijt- en dinerpakket te boeken (NZD 194 voor 2 personen).
Kinderen: geen kinderen welkom.