Te Anau Lodge

ervaar de oprechte warmte van traditionele gastvrijheid in de ontspannen en rustige omgeving van ons in 1936 herplaatste voormalige klooster in een van de mooiste gebieden van Nieuw-Zeeland - het prachtige Fiordland. (ID: 111941)

Ligging

ten noorden van de kleine stad met een heel mooi uitzicht op de bergen. Op ca. 15 minuten wandelen van het centrum.

Accommodatie

vanuit Nightcap, 60 km verderop, werd het in 1936 gebouwde klooster naar Te Anau vervoerd en hier herbouwd als lodge. Te Anau Lodge, met zijn adembenemende uitzicht op het meer en de bergen, is liefdevol gerestaureerd met behoud van de oorspronkelijke en heerlijke charme en met toevoeging van moderne faciliteiten. Vandaag kunnen gasten genieten van de historische ambiance. Geniet op uw gemak van een heerlijk ontbijt in de kapel, geniet van het uitzicht vanaf de zonnige binnenplaats en breng uw avonden ontspannen door in de gezellige bibliotheek. Fietsen kunnen gehuurd worden. WLAN gratis.

Kamers

de kamers (9) zijn opgewaardeerd tot een modern niveau van comfort en standaard met behoud van hun oorspronkelijke charme. Ze zijn verschillend uitgerust en ingericht. Ze hebben allemaal een badkamer met douche/wc, haardroger, badjassen en verwarming.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.