Fiordland Lodge

Deze lodge zal u betoveren met zijn ligging en prachtige uitzicht op het Fiordland National Park! De familie gerunde lodge biedt op maat gemaakte avonturen in de wildernis, wandelen, vissen en bezienswaardigheden te midden van een natuurlijke speeltuin van bergen, valleien, meren en bossen. (ID: 24359)

Ligging

rustige ligging, ca. 5 minuten rijden van Te Anau, op een zijweg van de weg naar Milford Sound.

Accommodatie

Fiordland Lodge ligt aan de poort van het Fiordland National Park en is de perfecte uitvalsbasis om Milford Sound en Doubtful Sound te verkennen. Er is hier eindeloze wildernis te ontdekken, die je kunt verkennen per boot, helikopter, kajak of op eigen benen.

De open en natuurlijke architectuur van de lodge weerspiegelt de uitgestrektheid van het Fiordland National Park. Geniet van een drankje in de bar bij zonsondergang, een heerlijke maaltijd in de eetzaal of een glas wijn voor de open haard op kille dagen. Wi-Fi gratis.

Kamers

De 10 kamers hebben kingsize bedden, goed ingerichte eigen badkamers en een prachtig uitzicht. Het decor weerspiegelt het prachtige Fiordland-landschap en richt zich op gedempte natuurlijke kleuren en texturen. Ze bieden allemaal een prachtig uitzicht op het Te Anau meer en hebben toegang tot het balkon boven of het grasveld beneden.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt, diner.
Kinderen: vanaf 3 jaar welkom.