Mohua Park Cottages

Uitbaters Gill & Lyndon:´Langs de Southern Scenic Route en specifiek in de Catlins hebben we vele prachtige herinneringen van toen we als kind in ons vakantiehuis in Kaka Point of Curio Bay verbleven. De zomerdagen brachten we door op het strand, in rotspoelen of in zee. Het was een droom om onze jeugd in zo’n omgeving door te brengen.´ Gill & Lyndon hebben Mohua Park Cottages in 2016 overgenomen. Toen ze verhuisden naar het zuiden hebben ze de mensenmassa’s achter zich gelaten, evenals het verkeer en de constante drukte van het moderne leven. Ze hebben dat alles ingeruild voor een ontspannen leven. (ID: 57797)

Ligging

aan de rand van het Catlins Forest Park, tussen Invercargill en Dunedin (ca. 125 km te noorden).

Accommodatie

Geniet van de unieke omgeving van de Catlins tijdens een verblijf in de eco-vriendelijke Cottages, met uitzicht op de prachtige natuur. Wandelen, vissen, vogels observeren en genieten van de rust behoren hier tot de dagelijkse activiteiten. Tip: voor de natuurliefhebbers is er een begeleide dagexcursie.

Kamers

alle kamers zijn gezellig ingericht en beschikken over een douche/wc, cd-speler en een kleine kitchenette. Schoonmaak om de 5 dagen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.