Black Swan Lakeside Boutique Hotel & Spa

Het hotel biedt een hoogwaardig, luxueus verblijf, direct aan de oever van Lake Rotorua. Het uitzicht is weergaloos! De rustige omgeving brengt u onmiddellijk een gevoel van ontspanning en sereniteit, zoals een zwaan die bij ondergaande zon over het stille water glijdt. (ID: 138785)

Ligging

slechts 5 minuten rijden van het centrum en het thermale gebied, aan de oever van Lake Rotorua.

Accommodatie

Het Black Swan combineert klassieke geraffineerdheid met modern chic. Dit is een door en door hoogwaardig en uniek hotel met zeer persoonlijke service. Op een 1 ha groot domein bevinden zich rozentuinen, uitgebreide grasvlaktes, een zwembad, sauna, privésteiger en helikopterlandplaats. Geniet tijdens uw eten van het panorama op het meer. De chefs bereiden elke avond maaltijden op sterrenniveau, een belevenis voor alle zintuigen. Gratis wifi.

Kamers

de 9 luxueuze kamers zijn luxueus ingericht en bieden een adembenemend uitzicht op het meer of de tuin. Elke kamer heeft een open haard, airco, kluisje, minibar, tv/dvd, iPod docking station, Espresso-machine, badjassen, aromatherapie-verzorgingsproducten, regendouche, ligbad en badkamer met vloerverwarming.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.