Waipoua Lodge

De Waipoua Lodge ligt op een bergrug met uitzicht op het uitgestrekte Waipoua Forest met zijn meer dan 3.000 jaar oude kauri-bomen. Geniet van deze luxueuze accommodatie in een ongerepte omgeving. (ID: 357)

Ligging

uniek gelegen in het Waipoua Forest Park. De dichtstbij gelegen dorpen zijn Dargaville (47 km) in het zuiden en Kaikohe (90 km) in het noorden.

Accommodatie

Deze lodge, gelegen aan de bekende ´Kauri Coast´, is een must voor natuurliefhebbers en fijnproevers. Er is nauwelijks een andere accommodatie die zo’n authentieke ervaring biedt in een van de meeste ongerepte streken van Nieuw-Zeeland. U voelt de geest van de eerste pioniers die hier eeuwen geleden hebben geleefd. Het restaurant werd reeds meermaals bekroond. In de omgeving vindt u de grootste bomen van Nieuw-Zeeland en tot 15 kilometer lange, verlaten zandstranden. ’s Avonds worden tours aangeboden voor observatie van kiwi’s of gloeiwormen. Gratis wifi.

Kamers

met slechts 4 luxueuze guest suites (The Stables, Calf Pen, Woolshed & Tack Room) biedt de lodge een unieke omgeving om te ontspannen. De suites zijn voorzien van bad/douche/wc, badjassen, toiletartikelen, tv, cd-speler en cd’s, tijdschriften en een kleine keuken.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt, verzorgingsproducten, niet-alcoholische dranken gedurende de dag.
Kinderen: tot 5 jaar gratis in kamer van ouders.