Greenmantle Estate

Als u een paar dagen wilt ontspannen in een luxueuze omgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. Greenmantle Estate is de ideale plek voor zowel korte als lange verblijven. Een rustige namiddag aan het zwembad, een excursie naar Kapiti Island, een wandeling door de tuin of in de bush – er zijn heel wat mogelijkheden. Geniet van een ontspannen verblijf in deze romantische lodge aan de prachtige Kapiti Coast. (ID: 89102)

Ligging

de lodge ligt ca. 40 km ten noorden van de hoofdstad Wellington aan de Kapiti Coast (uitstekend voor een excursie naar Kapiti Island).

Accommodatie

Mooi herenhuis te midden van een weelderige tuin met nikau-palmen, varens en andere inheemse flora. U geniet er van de rust en de luxe. ’s Avonds kunt u in de eetkamer smullen van een lekker menu (optioneel). Er is tevens een verwarmd zwembad, een spa en fitnessruimte. Gratis wifi.

Kamers

apart van het hoofdgebouw en ingebed in het woud bieden de suites privacy en ontspanning. Alle suites hebben in de zomer airco en in de winter verwarming. Ze zijn individueel ingericht en beschikken elk over een douche/wc, badjassen, fijn linnen en tv.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.