Island Hopping in Paradise

Ouvea, Lifou & Ile des Pins(ID: 101227)

Over de reis

De Loyalty Islands en Ile des Pins zijn droomeilanden met witte, fijne en verlaten zandstranden. Op de atollen van deze eilanden vindt u naast stranden ook kliffen en grotten. De onderwaterwereld is er bovendien veelzijdig en kleurrijk. Ook schildpadden vertoeven graag in deze wateren. Tradities en gewoontes van de Kanaken zijn hier nog heel gebruikelijk.

In een oogopslag

  • 7 dagen van/naar Noumea incl. vluchten
  • island hopping naar droomstranden
  • ontbijt inbegrepen
  • optionele huurauto op Lifou
Vanaf € 2.579 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Noumea - Ouvea.

Vlucht naar Ouvea vanuit de nationale luchthaven Magenta. Een prachtige lagune en een 25 km lang zandstrand staan u te wachten. Ouvea wordt ook wel beschreven als het droomeiland.

Overnachting: 2 overnachtingen: Hotel Paradis d’Ouvea (Deluxe Bungalow).

Dag 2: Ouvea (O).

Na het ontbijt bent u vrij. Ouvea is een waar paradijs. Verken de turkooisblauwe lagune, maak een wandeling langs het witte zandstrand of geniet eenvoudigweg van het nietsdoen.

Dag 3: Ouvea - Lifou (O).

Vlucht naar het eiland Lifou, het grootste eiland van de Loyalty Islands. Uw comfortabele hotel ligt aan de adembenemende Baie de Chateaubriand. Als u het droomstrand wilt verlaten, kunt u hier optioneel een auto huren.

Overnachting: 2 overnachtingen: Drehu Village (Seaview Bungalow).

Dag 4: Lifou (O).

Lifou is wellicht het meest dynamische eiland van de Loyalty Islands. Het binnenland kent een weide vlakte met wouden. Bezoek de mooie stranden Chateaubriand, Luengoni en Peng, evenals de vanilleplantage Mucaweng. De baai van Santal is uitstekend om te snorkelen en zwemmen (optioneel).

Dag 5: Lifou - Noumea - Ile des Pins (O).

Verder via Noumea naar Ile des Pins. Transfer naar de prachtige Kanumera Bay, waar ook uw hotel is gelegen.

Overnachting: 2 overnachtingen: Oure Lodge Beach Resort (Tropical Garden Bungalow).

Dag 6: Ile des Pins (O).

Ile des Pins, een eiland vol mythen en legenden, is absoluut het pareltje van uw trip: fijne zandstranden, warm helder water en een interessante vegetatie. De araucaria-bomen zijn typisch voor Nieuw-Caledonië. Bezoek de spectaculaire baai van Oro in een traditionele dug-out kano (optioneel) of geniet van de rust.

Dag 7: Ile des Pins - Noumea (O).

Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Noumea. Individuele voortzetting van uw reis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

101227

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • island hopping met 6 overnachtingen in de vermelde middenklasse accommodaties 3*, maaltijden (O=ontbijt), vluchten met Air Caledonie en Air Loyauté, transfers op Ouvea, Lifou en Ile des Pins.

Exclusief

  • eventuele vergoedingen, brandstof, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Volgorde van de eilanden is afhankelijk van de beschikbaarheid van de vluchten. Air Layoute enkel op weekdagen, niet in het weekend. Toeslag tijdens Kerst- en Nieuwjaarsperiode.