Autohuur

Autohuur in Nieuw-Caledonië

Wilt u op eigen gelegenheid het hoofdeiland van Nieuw-Caledonië verkennen, dan is autohuur bij uitstek geschikt. Op Grande Terre zijn de belangrijkste wegen verhard en richtingen staan hier goed aangegeven. Op de andere eilanden zijn de wegen vooral onverhard en is autohuur niet mogelijk. Een Nederlands rijbewijs is voldoende om te mogen rijden in Nieuw-Caledonië. De huurauto's van Thrifty zijn van het nieuwste type en een basisverzekering en de km's zijn inbegrepen (zie prijslijst). Bij afhalen van de auto ontvangt u een wegenkaart met daarop gemarkeerd de belangrijkste bezienswaardigheden.

De auto's worden steeds compacter. We adviseren u na te gaan of de bagageruimte in de auto van uw keuze toereikend is voor de koffers die u wilt meenemen. Het is voordeliger vooraf een grotere auto te reserveren dan ter plaatse. Het huurtarief wordt bepaald aan de hand van het autotype, het aantal huurdagen (24-uurs periode) en het gewenste verzekeringspakket.

Om in Nieuw-Caledonië te mogen rijden moet u beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. De minimum leeftijd is 21 jaar. Bij het afhalen van de huurauto wordt gevraagd naar uw creditcard. In Nieuw-Caledonië kunnen andereverkeersregels gelden dan in Europa, de folders van de verhuurmaatschappij informeren u hierover (bij afhalen van de huurauto te verkrijgen).

Voor meer informatie over de autohuur in Nieuw-Caledonië kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers, zij helpen u graag met het organiseren van de reis.